Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Michelangelo Resort & Spa

Michelangelo Resort & Spa

Griekenland - Kos - Kos-Stad

Travis header

Michelangelo Resort & Spa op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Michelangelo Resort & Spa - Kos 

Michelangelo Resort & Spa is een goede keuze voor een heerlijke vakantie op Kos. Het hotel beschikt over tal van faciliteiten, waaronder drie restaurants en een bar. Er zijn veel sportmogelijkheden, maar ook een middag aan het zwembad hoeft niet aan de vakantie te ontbreken. Je kunt een verblijf boeken op basis van halfpension, maar als je echt een ontspannen vakantie wilt, kies je natuurlijk voor all-inclusive verzorging.

Tennis, basketbal en een infinity pool

Je hoeft je geen moment te vervelen bij Michelangelo Resort & Spa. Het hotel heeft genoeg faciliteiten om je de hele vakantie te vermaken. Zo kun je bijvoorbeeld een potje tennis spelen, maar als basketbal, voetbal of aerobics meer iets voor jou is, dan kan dat ook. Daarnaast kun je tegen betaling gebruik maken van de gameroom, je lekker laten masseren of genieten in het bubbelbad. Ook beschikt het hotel over maar liefst drie zwembaden, waaronder een infinity pool met schitterend uitzicht over zee.

Direct aan het privé kiezelstrand

Vanuit het hotel loop je zo het privé kiezelstrand op. Hier kun je neerstrijken op een ligbedje en genieten van de warme Griekse zon. Daarnaast is er een bushalte aanwezig op slechts 20 meter bij Michelangelo Resort & Spa vandaan, waardoor je makkelijk het hele eiland kunt verkennen. Kos-Stad bevindt zich op ongeveer 7 kilometer afstand, maar je kunt er ook voor kiezen Agios Fokas verder te ontdekken of langs de mooiste stranden van Kos te gaan.

Home > Hotels en appartementen > Michelangelo Resort & Spa