Nereus Cyprus

Cyprus - Cyprus - Paphos

Travis header

Nereus - Cyprus

Het mediterrane eiland Cyprus beschikt over dit mooie 3-sterrenhotel Nereus. Op een kleine loopafstand van het strand en met een zwembad bij het hotel neem jij een verkoelende duik wanneer je wilt! Vergeet niet het centrum en de haven van Paphos te verkennen tijdens jouw vakantie. 

Barstreet

500 meter vanaf het hotel kom je op het gezellige Barstreet verschillende bars en restaurants tegen om een lekkere maaltijd te scoren en in de mediterraanse zon te genieten van een drankje. In Paphos geniet je niet alleen van de zon, maar kun je ook op het gebied van cultuur veel bekijken tijdens je vakantie. Ga bijvoorbeeld naar de oude tombes, Romeinse mozaïeken bekijken en het fort van de stad. 

Super Aphrodite Water Park

Vergeet niet om vanuit Nerues met het gezin naar het Super Aphrodite Water Park te gaan. Hier vermaakt jong en oud zich optimaal met eindeloos veel glijbanen en zwembaden. Het waterpark is echt een aanrader voor een familiedagje, tussen de middag haal je lekkere snacks op het park en jullie zijn de hele dag zoet. 

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen