Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Ocean Breeze Bonaire

Ocean Breeze Bonaire

Bonaire - Bonaire - Kralendijk

Travis header

Ocean Breeze Bonaire voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Ocean Breeze - Kralendijk

Bonaire is een heerlijk rustig, maar gezellig bountyeiland in het Caribisch gebied. Vanaf het voordelige 4-sterren Ocean Breeze kun je de boot pakken om het eiland vanaf het water te ontdekken, maar vergeet ook zeker niet je snorkel mee te nemen, want de onderwaterwereld van Bonaire is adembenemend mooi! Ocean Breeze heeft een ideale ligging op een privéschiereiland in een lagune en vlak bij de hoofdstad Kralendijk.

Faciliteiten hotel

Het hotel heeft een buitenzwembad waar je verkoeling kunt zoeken en binnen 500 meter sta je op het strand waar het ook heerlijk vertoeven is. Verder heeft Ocean Breeze een restaurant en bar en door de gunstige ligging vlak bij Kralendijk kun je ook daar terecht voor een heerlijke lunch of diner. Bij het boeken van dit hotel heb je bovendien de keuze uit logies of logies plus iedere dag een lekker ontbijt. 

De kamers

Bij Ocean Breeze heb je naast keuze uit logies of logies en ontbijt, ook de keuze uit de kamer waarin je verblijft. Er zijn verschillende soorten hotelkamers te boeken waarbij je bijvoorbeeld kunt kiezen voor uitzicht op de haven. Maar indien je ook over een keukentje wilt beschikken om eigen maaltijden te bereiden, dan zijn er ook appartementen te boeken die allemaal een balkon met zitje hebben en als je wilt zicht op de lagune.

Home > Hotels en appartementen > Ocean Breeze Bonaire