Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Paloma Pasha Resort

Paloma Pasha Resort

Turkije - Egeïsche Kust - Özdere

Travis header

Paloma Pasha Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Paloma Pasha Resort - Turkije

Paloma Pasha Resort heeft een hoge ‘wow-factor’. In dit luxe hotel kun je uitgebreid genieten. De kamers zijn hyper modern, met een lichte en luchtige sfeer. Bijzonder zijn de swim-up kamers en de suites met jacuzzi en uitzicht op zee. Het hotel ligt direct aan het privéstrand en vormt een perfecte uitvalsbasis voor fantastische excursies!

Lekker eten

Met 4 à-la-carterestaurants, een buffetrestaurant, 6 bars en een snackbar komt de inwendige mens niets tekort. In het Paloma Pasha Resort kun je eten en drinken wat, wanneer en hoeveel je wilt, want het is allemaal all-inclusive. Özdere zelf heeft ook een groot culinair aanbod. Rond het dorpsplein wandel je door de smalle steegjes en er zijn gezellige en goede restaurants. ’s Avonds kun je je uitleven in de bars en openlucht discotheken, zodat je al dat lekkere eten straks niet om je middel mee naar huis neemt. In het hotel zijn er trouwens ook diverse voorzieningen om lekker in beweging te komen, zoals aquarobics, boogschieten, darten en voetballen.

De omgeving

Verken het mooie landschap in de omgeving van het Paloma Pasha Resort. Maak wandelingen over de beboste heuvels en trek erop uit om de grillige baaitjes en schiereilanden te ontdekken. Vraag ook in het hotel naar het excursieaanbod. Ga bijvoorbeeld paardrijden over het strand of quad rijden in het mooie Kusadasi of neem deel aan een combinatie-excursie naar de historische sites van Selçuk en het schilderachtige dorp Şirince.

Home > Hotels en appartementen > Paloma Pasha Resort