Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Pestana CR7 Funchal

Pestana CR7 Funchal

Portugal - Madeira - Funchal

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Pestana CR7 Funchal gevonden bij:

Pestana CR7 Funchal - Madeira

Zoek je een bijzonder hotel en ben je fan van Cristiano Ronaldo, dan móet je naar Pestana CR7 Funchal op Madeira. Dit hotel is uit een samenwerkingsverband met voetballer Cristiano Ronaldo, die overigens op Madeira geboren is, ontstaan. Bovendien heeft dit designhotel in Funchal een heerlijk dakterras met roodkleurig zwembad. Wat wil je nog meer?!

To be the best, you need the best

Één van de uitspraken van Ronaldo "To be the best, you need the best" is in Pestana CR7 Funchal zeker van toepassing. Alles ziet er gelikt uit in de hotel, van de lobby tot aan het dakterras tot aan de stijlvolle kamers. Neem jij een duik in het roodkleurige zwembad en uitzicht op de haven van Funchal of ga jij erop uit en ga jij het Portugese eiland Madeira ontdekken?

Perfecte ligging

Vanaf Pestana CR7 Funchal kun je lopend naar diverse winkels, restaurants en barretjes. Het centrum van Funchal ligt op ongeveer 1 kilometer afstand van het hotel. 's Avonds even buiten rondlopen, de gezellige haven ligt vlakbij en ook is er een casino in de buurt mocht je een gokje willen wagen om je vakantie terug te verdienen. 

Ben jij fan en ga je dit unieke hotel zelf ontdekken? Dit is je kans!

Home > Hotels en appartementen > Pestana CR7 Funchal