Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Playamarina Spa Hotel Spanje

Playamarina Spa Hotel Spanje

Spanje - Costa De La Luz - Isla Canela

Travis header

Playamarina Spa Hotel Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Playamarina Spa Hotel - Spanje

Heb jij het perfecte hotel voor jouw zonvakantie nog niet gevonden? Wij wel! Zon, zee en strand is het enige wat jij nog nodig hebt tijdens je zonvakantie, de rest is verzorgd bij Playamarina Spa Hotel. Je kunt de mooie Spaanse omgeving gemakkelijk verkennen vanaf het hotel of je gaat een dagje genieten van de zon.

Isla del Moral

Ben jij ook een echte strandliefhebber? Via de tuin van Playamarina Spa loop je direct het strand op. Het zandstrand van Isla del Moral heeft een tal van ligbedden voor jouw optimale dag aan de zee. Rondom het hotel vind je verschillende restaurants, winkels en barretjes. Om meer van van de omgeving te verkennen, kun je het beste een auto huren. Zo rijd je gemakkelijk naar Sevilla of naar de Portugese stad Faro. 

Zorgeloos op vakantie

Als jij zorgeloos op vakantie wilt, is het mogelijk te boeken op basis van all-inclusive. Je geniet onbeperkt in het buffetrestaurant en van de drankjes bij de bar. Maar alles is mogelijk, je stelt zelf je reis samen en dus ook welke maaltijden je inclusief wilt. Misschien duik jij wel liever het centrum in voor een Spaanse maaltijd! Kleinere vakantiegangers vermaken zich bij de miniclub van het hotel. Er is een kinderzwembad aanwezig met glijbanen, genoeg vermaak dus. Ouders komen tot rust in de spa en in de whirlpool. Een potje minigolfen kun je met het hele gezin op het resort en 's avonds zijn er verschillende shows voor extra vermaak.

Home > Hotels en appartementen > Playamarina Spa Hotel Spanje