Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Bonaire - Bonaire - Kralendijk

Travis header

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

All-inclusive genieten doe je bij het luxe Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire. Dit populaire 4-sterrenhotel is het grootste resort van het hele eiland en beschikt over genoeg faciliteiten voor één of meerdere weken relaxen! Ontdek de rustige en exotische omgeving van het hotel door middel van een leuke excursie of gewoon vanuit je luie stoel aan het water. De keuze ligt helemaal bij jou!

Luxe kamers en suites

Bij Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire kun je kiezen uit verschillende kamers: 3-kamerappartementen, Junior Suite Laguna, Junior Suite Poolside, Grand Suite Laguna en Grand Suite Ocean. Deze suites zijn ruim opgezet (52 tot 59 m²) en beschikken over een prachtig uitzicht over de lagune of de oceaan. Maar in welke kamer je ook verblijf, door heel het resort heb je heel veel fijne plekken om te relaxen. Denk aan de loungestoelen ín en áán het zwembad, het fijne terras en de ligbedden op strand.

All-inclusive

Een verblijf bij dit Van der Valk Resort boek je bij de meeste aanbieders standaard op basis van all-inclusive, wat inhoudt dat je op de plaats van bestemming geen geld meer kwijt hoeft te zijn! Natuurlijk kun je nog wat extra geld spenderen aan de massagesalon, de duikschool, een huurauto en meer, maar dat is geheel aan jou. Bij sommige aanbieders kun je ook een verblijf o.b.v. logies boeken en is all-inclusive optioneel. Een luxe reis naar Bonaire hoeft niet duur te zijn: boek een pakketreis naar het grootste resort van het eiland: Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire!

Home > Hotels en appartementen > Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire