Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Bonaire - Bonaire - Kralendijk

Travis header

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

All-inclusive genieten op Bonaire doe je bij het luxe Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire. Dit populaire 4-sterrenhotel is het grootste resort van het hele eiland en beschikt over genoeg faciliteiten voor één of meerdere weken vakantie! Ontdek de rustige en exotische omgeving van het hotel door middel van een leuke excursie of gewoon vanuit je luie stoel aan het water. De keuze is volledig aan jou!

Duurzaam: Travelife Gold

Bij Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire kun je kiezen uit vier verschillende kamers: Junior Suite Laguna, Junior Suite zwembadzicht, Grand Suite Laguna en Grand Suite Ocean. Deze suites zijn ruim opgezet (52 m²) en beschikken over een prachtig uitzicht over de lagune of de oceaan. Het bijzondere aan het resort is dat het beschikt over het duurzaamheidskeurmerk Travelife Gold waarmee verzekerd wordt dat er maatregelen worden getroffen voor duurzame energie, waterverbruik, gebruik van regionale producten en meer.

All-inclusive vakantie

Een verblijf bij Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire boek je op basis van logies óf all-inclusive, wat inhoudt dat je op plaats van bestemming geen geld meer kwijt hoeft te zijn! Natuurlijk kun je nog wat extra geld spenderen aan de massagesalon, de duikschool, een huurauto en meer, maar dat is geheel aan jou. Een luxe all-inclusive vakantie op Bonaire hoeft niet duur te zijn: boek een pakketreis naar het grootste resort van Bonaire: Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire!

Home > Hotels en appartementen > Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire