Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Protur Floriana Resort Mallorca

Protur Floriana Resort Mallorca

Spanje - Mallorca - Cala Bona

Travis header

Protur Floriana Resort Mallorca voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Protur Floriana Resort - Mallorca

In het noordoostelijke deel van Mallorca staat het Protur Floriana Resort. Het resort beschikt over enkele binnen- en buitenzwembaden waar ook de kleinere onder ons heerlijk in kunnen spartelen. Protur Floriana Resort biedt veel activiteiten aan rondom het park zoals boogschieten, darts en volleybal. De gehele dag zijn er activiteiten voor jong en oud en voor kinderen is het mogelijk dagelijks even een kijkje te nemen in de miniclub van het park. 

All-inclusive

Protur Floriana Resort heeft uitgebreide buffetten waar je, indien je boekt op basis van all-inclusive, onbeperkt gebruik van kan maken. Naast het buffet is het mogelijk om alle lokale (non)alcoholische dranken, snacks, ijsjes en fruit te nuttigen tijdens je verblijf. En wil je een keer wat anders, neem dan een kijkje in het BBQ- of pizzarestaurant. Wat wil je nog meer?! 

Ligging Protur Floriana Resort

Het resort ligt op een afstand van 600 meter van het zandstrand Cala Bona. Ook is er een jachthaven in de buurt waar je een kijkje kunt nemen. Dichtbij het hotel ligt het centrum met een tal van winkels, restaurants en bars. Hier kun je ook genieten van verschillende activiteiten zoals paardrijden, golfen en diverse watersporten. 

Home > Hotels en appartementen > Protur Floriana Resort Mallorca