Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Ramada Resort Kusadasi & Golf

Ramada Resort Kusadasi & Golf

Turkije - Noord-Egeïsche Kust - Kusadasi

Travis header

Ramada Resort Kusadasi & Golf Noord-Egeïsche Kust voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Ramada Resort Kusadasi & Golf - Turkije

In Ramada Resort Kusadasi & Golf hoeft niemand zich te vervelen. Het 5-sterrenhotel in Kusadasi wordt omringd door prachtige natuur en ligt aan een privéstrand. Bovendien zijn er drie reguliere zwembaden buiten, twee kinderbaden buiten en nog een zwembad binnen. Verder kan er gebruik worden gemaakt van maar liefst vijf waterglijbanen. Voor wie toch liever droog blijft is er een echte golfbaan, compleet met busservice van het hotel naar de golfbaan.

All-inclusive

Over eten en drinken hoef je je geen zorgen te maken in Ramada Resort Kusadasi & Golf. Het standaard all-inclusive arrangement geeft namelijk toegang tot een heerlijk ontbijtbuffet, lunchbuffet en dinerbuffet. Ook zit bij een boeking één diner in een à-la-carterestaurant inbegrepen, hier hoeft alleen nog voor gereserveerd te worden. De drie à-la-carterestaurants waar je uit kunt kiezen serveren Italiaans, Turks en visgerechten. Daarnaast zijn er nog vijf bars en een snackbar aanwezig.

Zijzeezicht en eenoudervoordeel 

Bij Ramada Resort Kusadasi & Golf kun je uit verschillende kamers kiezen. Alle kamers hebben een balkon, sommige met zitje. Ook zijn er bijvoorbeeld kamers met zijzeezicht. Daarnaast zijn er juniorsuites, waarin een slaapbank staat die groot genoeg is voor twee kinderen of één volwassene. Verder zijn er familiesuites tot zes personen en er zijn kamers waar eenoudervoordeel mogelijk is.

Home > Hotels en appartementen > Ramada Resort Kusadasi & Golf