Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Recif Attitude Mauritius

Recif Attitude Mauritius

Mauritius - Noordkust - Pointe Aux Piments

Travis header

Recif Attitude Mauritius voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Recif Attitude - Mauritius

Recif Attitude is een hotel dat zich volledig richt op ontspanning en persoonlijke service. Dit adults only hotel is kleinschalig, maar dat maakt het extra gezellig. Bij aankomst geeft de hotelmanager met veel liefde een rondleiding langs het zwembad en door het hotel. Daarna vertelt hij je graag meer over het eiland. Omdat je dit hotel minimaal met halfpension boekt, kun je gelijk genieten van een maaltijd en een welkomstcocktail. 

Verblijf

Voor je verblijf in dit hotel kun je een kamer naar keuze kiezen. Ga je voor de luxe van Mauritius en wil je echt even samen genieten tijdens deze vakantie? Dan kun je kiezen voor een deluxe kamer tijdens je verblijf in Recif Attitude. Je geniet dan van zeezicht met een eigen terras met loungebank. Dat betekent: samen de zonsondergang bekijken op je privéterras onder het genot van een drankje uit je eigen minibar. 

Mauritius haar onderwaterwereld

Als je dit hotel boekt krijg je er een gratis activiteit bij. Je kunt namelijk één keer gratis met de glasbodemboot mee en dat is een prima oplossing voor mensen die toch liever niet willen snorkelen. Je stapt in op de boot en wordt voorzien van een hapje en drankje, terwijl je onder je door het glas naar de wonderbaarlijke onderwaterwereld van Mauritius kijkt. Hoeveel schildpadden en dolfijnen ga jij samen spotten?

Home > Hotels en appartementen > Recif Attitude Mauritius