Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Regent Porto Montenegro Hotel

Regent Porto Montenegro Hotel

Montenegro - Opština Tivat - Tivat

Travis header

Regent Porto Montenegro Hotel voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Regent Porto Montenegro Hotel - Montenegro

Regent Porto Montenegro Hotel is een luxe accommodatie aan de Adriatische Zee in Montenegro. Een jachthaven voor de deur, samen met de Venetiaanse bouwstijl van het hotel zorgen voor een unieke sfeer. Vanaf jouw ligbedje op het ruime zonterras neem je gemakkelijk een duik in een van de zwembaden. Een drankje kun je halen bij een van de bars en de service is zoals je die mag verwachten van een 5-sterrenhotel. 

Ligging aan de haven

Tijdens je verblijf bij Regent Porto Montenegro Hotel overnacht je in het plaatsje Tivat aan de kust. Tivat wordt ook wel het Monaco van Montenegro genoemd en als je aankomt bij het hotel zul je gelijk begrijpen waarom. Er liggen meerdere schitterende jachten in de haven recht voor het hotel. Vanaf het terras bij het hotel kijk je uit over de vijvers op de haven. In de omgeving zijn er meerdere winkeltjes en restaurants te vinden. 

Luxe wellnesscentrum

Tijdens je verblijf, is er altijd wel een zwembad in de buurt op te verkoelen van de warme zomerzon van Montenegro. De ligbedjes staan al voor je klaar langs het zwembad. Je kunt bij Regent Porto Montenegro Hotel ook gebruik maken van de wellnessfaciliteiten zoals het binnenbad, de sauna en het stoombad. Tegen betaling kun je voor een heerlijke massage gaan of een van de andere schoonheidsbehandelingen. 

Home > Hotels en appartementen > Regent Porto Montenegro Hotel