Regent Porto Montenegro Hotel

Montenegro - Opština Tivat - Tivat

Travis header

Vergelijk de prijzen van Regent Porto Montenegro Hotel en bespaar:

Regent Porto Montenegro Hotel - Montenegro

Regent Porto Montenegro Hotel is een luxe accommodatie aan de Adriatische Zee in Montenegro. Een jachthaven voor de deur, samen met de Venetiaanse bouwstijl van het hotel zorgen voor een unieke sfeer. Vanaf jouw ligbedje op het ruime zonterras neem je gemakkelijk een duik in een van de zwembaden. Een drankje kun je halen bij een van de bars en de service is zoals je die mag verwachten van een 5-sterrenhotel. 

Ligging aan de haven

Tijdens je verblijf bij Regent Porto Montenegro Hotel overnacht je in het plaatsje Tivat aan de kust. Tivat wordt ook wel het Monaco van Montenegro genoemd en als je aankomt bij het hotel zul je gelijk begrijpen waarom. Er liggen meerdere schitterende jachten in de haven recht voor het hotel. Vanaf het terras bij het hotel kijk je uit over de vijvers op de haven. In de omgeving zijn er meerdere winkeltjes en restaurants te vinden. 

Luxe wellnesscentrum

Tijdens je verblijf, is er altijd wel een zwembad in de buurt op te verkoelen van de warme zomerzon van Montenegro. De ligbedjes staan al voor je klaar langs het zwembad. Je kunt bij Regent Porto Montenegro Hotel ook gebruik maken van de wellnessfaciliteiten zoals het binnenbad, de sauna en het stoombad. Tegen betaling kun je voor een heerlijke massage gaan of een van de andere schoonheidsbehandelingen. 

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen