Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Goedkope vakantie Montenegro

Goedkope vakantie Montenegro

Vakantie Montenegro

Op vakantie naar het schitterende Montenegro! Ontdek het spectaculaire bergachtige binnenland van Montenegro of kom tot rust aan de prachtige kustlijn, die verbonden staat met het kristalheldere water van de Adriatische Zee.

Meer info over Montenegro

Boek je voordelige pakketreis naar Montenegro:

Vind de beste Montenegro aanbiedingen

Of je nu op zoek bent naar een last-minute vakantie naar Montenegro of alvast een reis wilt boeken om naar uit te kunnen kijken, wij hebben altijd de beste deals. Vergelijk de prijzen van de hotels, resorts & appartementen per aanbieder om je Montenegro vakantie voor de laagste prijs te boeken.

Sorteer op:
Aanbevolen|Prijs oplopend
Je hebt alle beschikbare opties bekeken. Pas de filters aan voor meer resultaten.

Stel zelf je reis naar Montenegro samen

Vakantie naar Montenegro

Montenegro werd tot kort geleden bijna altijd overgeslagen door mensen die op zoek zijn naar een vakantie binnen Europa. Maar sinds kort wordt het balkanland aan de Adriatische kust langzaam aan steeds populairder. En dat is niet zonder reden! Het spectaculaire landschap van het binnenland wordt omringd door rivieren en grenst aan een schitterende kustlijn. Het helderblauwe water en de pittoreske dorpen, zorgen samen met de gezellige steden voor steeds meer aantrekkingskracht.

Jachthaven Tivat Montenegro

Wat te doen in Montenegro?

In Montenegro vind je door het laat opkomen van het toerisme, nog altijd klassieke bergdorpen en kustplaatsen. Deze zijn nog niet overspoeld met toeristische attracties en grote resorts. Een van de meest unieke plaatsjes van Montenegro is Sveti Stefan. Het kleine schiereiland wordt verbonden met het vaste land door een smalle strook strand, waarvandaan je perfect uitzicht hebt op het plaatsje. Je kunt tegen betaling een bezoek brengen binnen de muren van Sveti Stefan.

Sveti Stefan Montenegro

Montenegro heeft een interessante cultuur die je goed terug zal vinden in het unieke plaatsje Budva. Je bevindt je in een romantische omgeving met een beschermd stadscentrum, die wordt omringd door hoge stenen muren. Ook zul je eeuwenoude kerkjes en ruïnes van het Romeinse rijk tegenkomen in de stad. Je kunt meer over de geschiedenis van Budva leren in het stadsmuseum. Langs de muren vind je een gezellige haven, waar je heerlijk kunt dineren of een cocktail kunt drinken aan de bar.

Maar Montenegro staat niet alleen bekend om gezellige badplaatsen en steden. Een van de redenen dat het land terreinwinst pakt op het gebied van toerisme, is de prachtige natuur. De Tara Canyon is na de Grand Canyon de diepste kloof van de wereld. Er loop een 176 meter hoge brug boven de bodem van de kloof waarvandaan je een goed uitzicht hebt over de rivier, waarin je kunt raften. Als je voor een avontuur in de hoogte wilt gaan, kun je vanaf de brug ziplinen over de kloof.

Lovcen Mountains National Park

Hotels en appartementen in Montenegro

Voorheen was het aanbod nogal schaars als het ging om vakanties naar Montenegro. Maar de laatste jaren zijn er een aantal schitterende hotels gebouwd in Montenegro om jouw vakantie naar dit schitterende land een succes te maken. Het aanbod wordt steeds groter en dat betekent ook dat er verschillende types accommodaties aanwezig zijn. Zo kun je kleinschalige hotels in het binnenland of grotere resorts aan de kust.

Bekijk hotels Montenegro >
Navigeer terug naar het overzicht met hotels en bekijk de beste deals naar Montenegro van vandaag:
Terug naar hotels

Vakantie Montenegro FAQ

Waar staat Montenegro bekend om?

Montenegro staat bekend om de schitterende natuur, typische kustplaatsjes en gezellige steden. Allemaal verbonden aan de Adriatische Zee. 

Is Montenegro duur?

Nee, je kunt relatief goedkoop op vakantie in Montenegro. De prijzen in vergelijking met Nederland liggen een stuk lager. 

Wat is de beste reisperiode voor Montenegro?

Voor de kust kun je het best tussen mei en oktober naar Montenegro. Als je liever de bergen in trekt raden we aan tussen juni en eind september het land te bezoeken. Hier wordt het wat eerder kouder. 

Home > Goedkope vakantie Montenegro