Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Residence Badus

Residence Badus

Italië - Sardinië - Badesi

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Residence Badus gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Residence Badus - Sardinië

Residence Badus is een appartementencomplex dat wordt gewaardeerd met vier sterren. Het is gebouwd in de typisch Mediterrane stijl. Vanaf de eerste seconde dat je hier binnenkomt, zit je dus al helemaal in de Mediterrane sferen. Verspreid over het gebied vind je verschillende losstaande gebouwen met appartementen. Zo heb je lekker veel privacy om heerlijk tot rust te komen tijdens je vakantie.

Genoeg te doen

Vervelen? Dat bestaat niet bij Residence Badus! Je kunt hier de dag spenderen in en aan het zwembad of op de jeu-de-boulesbaan. Voor de kinderen is er ook nog een superleuke kinderspeeltuin. Er is een restaurant met fijn terras, zodat je onder de Italiaanse zon heerlijk kunt dineren of iets kunt drinken. Ook is er een minimarkt aanwezig, zodat je de nodige boodschappen vers kunt kopen. Ieder appartement is voorzien van een keukentje, om lekker zelf te kunnen koken. Met slechts vijf minuutjes lopen ben je in het centrum van Badesi, waar je ongetwijfeld heerlijk kunt eten. Het strand ligt iets verder weg, maar is met zo’n 2,5 kilometer afstand nog steeds goed te bereiken.

Van strand naar wijn

Op het strand van Li Junchi kun je surfen, suppen en kitesurfen. Daarnaast zijn er veel wijnhuizen in de buurt waar je de lekkerste wijnen mag proeven. Hier worden ook excursies voor georganiseerd, waarbij je wordt opgehaald en weer wordt afgezet bij Residence Badus. Ook worden er in Badesi paardrijtochten door de natuur georganiseerd. Wil je liever wilde dieren spotten? Kijk dan eens naar natuur- en wildlifetochten in de omgeving. Bovendien kan de receptie van Residence Badus je goede tips geven over wat er te doen is in de omgeving.

Home > Hotels en appartementen > Residence Badus