Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Resort Grande Baia

Resort Grande Baia

Italië - Sardinië - San Teodoro

Travis header

Resort Grande Baia voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Resort Grande Baia - Sardinië

Resort Grande Baia is een groene oase van rust. Je bevindt je namelijk midden in de natuur; een gebied van wel 80 hectare. Het resort ligt in een beschermd zeegebied, waardoor het strand op zo’n 500 meter afstand ligt. Ideaal voor een mooie wandeling, maar er rijdt ook een shuttle van en naar het strand.

Een vakantiepark in de natuur

Op Resort Grande Baia zal het je aan werkelijk niets ontbreken. Er is een snackbar, een buffetrestaurant, een à-la-carterestaurant en twee bars om je drankjes te halen. Er is een Skybar waar je kunt genieten van een prachtige panoramaview en een ijssalon waar je de lekkerste verkoelende ijsjes kunt halen. Op het resort zijn meerdere buitenbaden, een apart babybad en een luxe wellness waar je kunt genieten van de sauna of de spa. Verspreid over het gehele resort staan allemaal losse appartementen, welke comfortabel ingericht zijn. En dat allemaal midden in de natuur!

Wat is er te doen in de omgeving?

Resort Grande Baia geeft zelf als tip mee om een huurauto te regelen tijdens je vakantie, zodat je alle kanten op kunt. Zo kun je gemakkelijk naar het centrum van Monte Petrosu op 3 kilometer afstand. Sardinië staat bekend om haar archeologische schatten, zoals oude Romeinse boerderijen, een aquaduct en thermale baden. Zeker een optie om te bekijken! Het resort is rustig gelegen en ligt in een beschermd gebied. Hierdoor zijn er geen gebouwen tot 500 meter vanaf het strand te vinden. Het is dus een kleine wandeling, maar een heerlijke stranddag is de beloning! Geen zin om terug te lopen naar je appartement? Neem dan de gratis shuttle terug naar het resort.

Home > Hotels en appartementen > Resort Grande Baia