Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Resort Horizont Kroatië

Resort Horizont Kroatië

Kroatië - Istrië - Pula

Travis header

Resort Horizont Kroatië voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Resort Horizont - Kroatië

Ben je van plan om dit jaar naar Kroatië te gaan? Verblijf dan in het schitterende Pula in Istrië. Daar vind je het goedkope 2-sterrencomplex Resort Horizont. Resort Horizont is het perfecte verblijf voor een ontspannen vakantie in Kroatië. De nette appartementen van dit resort liggen midden in het groen. Optimaal genieten toch?

Ruime appartementen

Het Resort Horizont is grootschalig opgezet maar voelt tegelijkertijd door de charmante aankleding en het vele groen toch kleinschalig. De eenvoudige maar nette en schone appartementen liggen op een groot terrein waar veel te doen is. Kies één van de vier verschillende appartementen waarbij je beschikt over een kitchenette, een badkamer, een slaap- en woongedeelte en een balkon.

Echt ontspannen

Je hoeft nergens aan te denken wanneer je bij het Resort Horizont verblijft. Kom een lekker hapje eten in het bijbehorende restaurant, maak een lange strandwandeling over het prachtige strand of huur een auto en ontdek de groene omgeving van Pula. Even opfrissen? Neem een duik in de zee of in het grote zoutwater buitenbad en je krijgt een flinke opkikker.

Kan je ook niet wachten om richting de zon te gaan? Boek dan nu een fijn verblijf bij Resort Horizont in Pula.

Home > Hotels en appartementen > Resort Horizont Kroatië