Resta Grand Resort Egypte

Egypte - Rode Zee - Marsa Alam

Travis header

Resta Grand Resort - Egypte

Het Resta Grand Resort is voorzien van alle faciliteiten. Je neemt gemakkelijk een duik in een van de zwembaden op het resort of Glijdeen van de vele glijbanen! Ben jij een strandliefhebber? Ga dan een dag lekker met je voeten in het zand op een van de ligbedjes genieten en neem een duik in de zee.

Vangst van de dag 

Over eten en drinken hoef je je ook nergens om te bekommeren en enkel aan te schuiven. Met de all-inclusive verzorging kun je uit genoeg maaltijden kiezen in het buffetrestaurant. Wil je een keer geen buffet, dan is er ook een Italiaans restaurant op het resort. Voor de visliefhebbers is er een restaurant op het strand. Je eet dan de vangst van de dag, altijd een verrassing dus!

Verwarmd zwembad

Koud heb je het sowieso niet maar wil jij nou 's avonds nog een lekkere duik nemen als het buiten aan het afkoelen is, dan kun je gebruik maken van het verwarmde zwembad! Vooral in de koudere periodes in het jaar is dit super fijn. Voor de kleine kinderen is er een kinderbad aanwezig en 's avonds kunnen zij even lekker gek doen in de kinderdisco! 

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen