Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sa Bassa Rotja

Sa Bassa Rotja

Spanje - Mallorca - Porreres

Travis header

Sa Bassa Rotja voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Sa Bassa Rotja - Mallorca

Sa Bassa Rotja is een perfecte locatie voor ecotoerisme. Dit authentieke, landelijk hotel is een 13e-eeuws landhuis in Porreres, het centrum van Mallorca. Hier kom je even los van het stedelijke, moderne leven en adem je schone lucht in. Geniet van de rust en de natuur in de puurste vorm en ontdek de prachtige omgeving.

13e-eeuws landgoed

In het Sa Bassa Rotja heb je de keuze uit verschillende, comfortabele kamers, in rustieke of juist moderne stijl. In het 13e-eeuwse hoofdgebouw vind je de rustieke kamers in Mallorcaanse stijl en in het nieuwere gebouw liggen de modern ingerichte kamers. Vanuit beide accommodaties heb je toegang tot de spa en het zwembad en het omliggende landgoed.

Veel te doen en ontdekken

In en vanuit het Sa Bassa Rotja is er veel te doen, zien en ontdekken. Doe mee aan een kruidencursus of yogaklas, ga paardrijden, fietsen of maak een boottocht over de zee. Daarnaast zijn er uiteraard veel historische bezienswaardigheden in de omgeving. Het hotel verzorgt verschillende culturele uitstapjes met een gids, zoals de wekelijkse markt van Porreres, het prachtige van Sant Salvador (Felanitx) of de Hermitage van Montisión.

Home > Hotels en appartementen > Sa Bassa Rotja