Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Santa Catalina a Royal Hideaway hotel

Santa Catalina a Royal Hideaway hotel

Spanje - Gran Canaria - Las Palmas De Gran Canaria

Travis header

Santa Catalina a Royal Hideaway hotel voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Santa Catalina a Royal Hideaway hotel - Gran Canaria

Welkom bij Santa Calina a Royal Hideaway hotel. Je wordt hier hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel en geniet van 5-sterren luxe. Dit zie je terug in het gebouw en de kamers. Heb je zin in een frisse duik? Op het dakterras van het hotel vind je een infinity pool waar je 's avonds uitzicht hebt op de prachtige Spaanse zonsondergang. Dat is pas romantisch!

Even ontspannen

Wil je even helemaal ontspannen tijdens je vakantie op Gran Canaria? Tegen betaling kun je hier vanaf 16 jaar verschillende behandelingen boeken bij de spa. Ga jij voor een ontspannen massage of kom je helemaal tot rust in de sauna? Je hebt ook de mogelijkheid om een schoonheidsbehandeling te boeken. Een manicure of pedicure, het kan allemaal bij Santa Calina a Royal Hideaway hotel. Zo kom je helemaal fris en fruitig terug van je vakantie!

Las Palmas ontdekken

Als je er een dag op uit wilt en Gran Canaria wilt ontdekken, kun je een bezoekje brengen aan het wonderbaarlijke Las Palmas. Het hotel ligt namelijk in het centrum en in deze stad kun je veel verschillende activiteiten uitvoeren. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Jardin Botánico Canaria Viera y Clavij. Dit is de grootste botanische tuin van Spanje. We beloven dat je je ogen zult uitkijken! Of bekijk de kerkelijke architectuur in de stad. In het centrum vind je hier enkele typische balkons waarin je dit goed terug kunt zien. Maar je kunt in het centrum van Las Palmas natuurlijk ook gewoon heerlijk shoppen!

Home > Hotels en appartementen > Santa Catalina a Royal Hideaway hotel