Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sissi Bay & Spa

Sissi Bay & Spa

Griekenland - Kreta - Sissi

Travis header

Sissi Bay & Spa op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Sissi Bay & Spa - Kreta 

Sissi Bay & Spa is mooi 4-sterrenhotel op Kreta, geschikt voor zowel gezinnen als stellen. Er zijn genoeg faciliteiten voor iedereen. Zo is er een speeltuintje en een miniclub voor de kids en is er een grote zonneweide met drie zwembaden en een kinderbad met speeltoestellen. Verder kunt het vissersdorpje Sissi verkennen waar je gemakkelijk naartoe loopt en ben je binnen no-time op het strand!

Dicht bij het centrum

Sissi Bay & Spa heeft een fijne ligging op slechts 200 meter van het centrum van Sissi. Een uitstapje is dus zo gemaakt. Ook is er een strand dicht bij het hotel, namelijk al op 300 meter. Een dagje zonnen hoeft dus zeker niet te ontbreken aan je vakantie op Kreta. Daarnaast verzorgt het hotel op aanvraag regelmatig een shuttle naar het strand. Mocht je het eiland verder willen verkennen, huur dan een auto of pak de bus vanaf de bushalte op slechts 50 meter van het hotel.

Zwembaden en een spa

Het kan best warm worden onder de Griekse zon. Gelukkig beschikt Sissi Bay & Spa over maar liefst drie zwembaden waarin je heerlijk kunt afkoelen. Of je nu in het zwembad wilt springen, liever voor het relaxbad gaat, of een duik wilt nemen in de zee, het kan allemaal! De kleintjes kunnen gebruik maken van het kinderbad en verder zijn er mogelijkheden om te basketballen, volleyballen, of tegen betaling een bezoek te brengen aan de Spa & Wellness Club. Bij Sissi Bay & Spa ga je je dus zeker niet vervelen!

Home > Hotels en appartementen > Sissi Bay & Spa