Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Spiros Hotel

Spiros Hotel

Griekenland - Naxos - Naxos-stad

Travis header

Spiros Hotel op Naxos voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Spiros Hotel - Naxos

Neem een duik in het zwembad van dit fijne hotel bij Naxos-stad. Het water is bijna net zo helder als het zeewater van de omliggende Egeïsche Zee. Op een kleine wandeling verwijderd van het mooie Saint George strand, kom je helemaal tot rust. Na een dagje zonnebaden trek je Naxos-stad binnen om een koude cocktail te drinken bij een van de bars of restaurantjes. Aan het eind van de avond kom je weer fijn "thuis" bij jouw kamer in Spiros Hotel. 

Ouderwetse gastvrijheid

Tjidens je verblijf aan het Spiros Hotel zul je altijd met open armen worden ontvangen door de medewerkers. Het hotel wordt namelijk gerund door een gezellige familie dier er voor zorgt dat je niks tekort komt tijdens je vakantie. Vanaf het hotel loop je gemakkelijk naar de boulevard waar je genoeg restaurantjes en tavernes zult vinden. Zo ervaar je een echt vakantiegevoel samen met ouderwetse Griekse gastvrijheid. 

Wat is er te doen op Naxos?

Een bezoek aan het oude Venetiaanse fort op de heuvel bij Naxos-stad kan natuurlijk niet ontbreken aan een vakantie naar Naxos. Cultuurliefhebbers komen ook aan hun trekken op het eiland en kunnen een bezoek brengen aan de Portara bij de haven van de hoofdstad. Een mooi strand vind je bij Agios Prokopios, het goudgele strand loopt door tot de baai van Agia Anna. Een ander populair strand is Agios Georgios omdat dit erg dichtbij Naxos-stad ligt. Genoeg te beleven tijdens je bezoek aan Spiros Hotel dus!

Home > Hotels en appartementen > Spiros Hotel