Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Steigenberger Golf Resort

Steigenberger Golf Resort

Egypte - Rode Zee - El Gouna

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Steigenberger Golf Resort gevonden bij:

Steigenberger Golf Resort - Egypte

El Gouna in Egypte staat bekend om de mooie lagunes, jachthavens en golfbanen. Er is geen betere plek om van deze hoogtepunten te genieten dan bij Steigenberger Golf Resort. Dit 5-sterrenresort ligt direct aan het strand verbonden en naast de beroemde 18-holes PGM golfbaan. Geniet van de luxe tijdens jouw verblijf in een comfortabele kamer met een all-inclusive verzorging. De kamers bevinden zich in lage bouwwerken met een Oosters uiterlijk. Kijk uit over het zwembad, de tuinen of de lagune en kom tot rust in Egypte.

All-inclusive verblijf aan het strand

Tijdens jouw vakantie naar Steigenberger Golf Resort hoef je even nergens aan te denken. Zodra jij uit bed stapt, staat er al een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Maak je klaar voor een dag vol activiteiten of lekker aan het strand of zwembad. Het personeel helpt je graag met het uitzoeken en organiseren van diverse activiteiten. Zo kun je gebruik maken van de golfbaan of fietsen huren voor een ritje naar het centrum van El Gouna. Je sluit de dag af met een heerlijk diner in het elegante hoofdrestaurant, waar dagelijks thema-avonden worden georganiseerd. 

Ontdek El Gouna

Vanaf Steigenberger Golf Resort is het leuk om het levendige centrum van El Gouna te bezoeken. Huur een fiets bij het resort en binnen enkele minuten sta je in het hart van de kustplaats. Hier vind je diverse restaurants, winkeltjes en cafés. Steigenberger Golf Resort maakt deel uit van het gastronomische programma "dinearroundgouna", waarbij je kennis maakt met gerechten uit de hele wereld bij diverse restaurants en hotels in El Gouna. 

Home > Hotels en appartementen > Steigenberger Golf Resort