Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sunrise Hotel Mykonos

Sunrise Hotel Mykonos

Griekenland - Mykonos - Agrari

Travis header

Sunrise Hotel Mykonos op Mykonos voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Sunrise Hotel Mykonos - Agrari

Op een minuutje lopen van het prachtige strand ligt dit heerlijke resort. Bijna alle kamers en suites hebben een fantastisch uitzicht op de Egeïsche zee. Ga lekker luieren bij het zwembad, beoefen watersporten in de zee en ga dit geweldige eiland verkennen. Het Sunrise Hotel Mykonos is daar een ideale uitvalsbasis voor. Laat je verwennen door het personeel; het zal je hier aan niets ontbreken!

Uitzicht op de Egeïsche Zee

Zelfs de meest eenvoudig kamer van het Sunrise Hotel Mykonos is super comfortabel. Maar het sterkste punt is waarschijnlijk wel het fantastische uitzicht op de zee. Geniet op je balkonnetje van de eerste stralen van de Griekse ochtendzon: een mooier begin van de dag is er niet! Er zijn kamers en suites in verschillende groottes, en ook een familiekamer behoort tot de mogelijkheden. En wat dacht je van de Executive Suite met eigen zwembad en op de achtergrond de azuurblauwe zee? Met welk gezelschap je ook op vakantie wilt gaan; er is een fijne accommodatie op maat!

Omgeving verkennen

Het Sunrise Hotel Mykonos is gelegen aan de zuidkant van het eiland, vlak bij het parelwitte strand van Agrari. Daar zijn diverse mogelijkheden voor watersporten. Mykonos is niet zo groot, maar er is wel veel te zien en beleven. Wandel over het kustweggetje naar het nabijgelegen strand Elia, bezoek de stadjes om te shoppen en cultuur te snuiven, of doe mee aan een spannende excursie in een jeep, boot of bewonder de natuur van het eiland. Informeer in het hotel naar de vele mogelijkheden!

Home > Hotels en appartementen > Sunrise Hotel Mykonos