Sunseeker Holiday Complex Malta

Travis header

Sunseeker Holiday Complex - Malta

Malta is een heerlijke zonbestemming voor een gevarieerde vakantie. Verblijf in het Sunseeker Holiday Complex in het noorden van het eiland om een ultieme ontspannen vakantie te beleven. Het Sunseeker Holiday Complex beschikt over twee sterren en is de perfecte locatie voor een heerlijk verblijf in de zon. Wanneer je een auto huurt, ben je no time op de mooiste plekken van Malta. En het grote voordeel is dat het Sunseeker Holiday Complex ook nog eens spotgoedkoop is.

Knus complex

Het Sunseeker Holiday Complex is een charmant appartementencomplex waar je een éénkamerappartement of een tweekamerappartement kunt huren. Het complex is gelegen op ongeveer 200 meter van het bruisende centrum van het plaatsje Bugibba. Bij dit complex verblijf je op basis van logies, waar je optioneel een ontbijt bij kunt boeken. In de avond vind je al snel een gezellige plek om te eten, de leukste lokale restaurantjes liggen vrijwel om de hoek.

Huur een auto

Om Malta echt goed te leren kennen is het aan te raden om een auto te huren. Bezoek de hoofdstad Valletta, gelegen op een 60 meter hoge rotsheuvel of ga met de auto richting de tropische tuinen van San Anton. Even een dagje rusten? Het Sunseeker Holiday Complex heeft een zwembad op het dak waar je heerlijk kunt ontspannen. Wie weet lig jij binnenkort wel aan dit zwembad te relaxen.

Malta ontdekken? Boek nu deze goedkope aanbieding naar Sunseeker Holiday Complex in het noorden van het eiland.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel