Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > White Dolphin Complex Malta

White Dolphin Complex Malta

Malta - Malta - Qawra

Travis header

White Dolphin Complex Malta voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

White Dolphin Holiday Complex - Malta

Wil je er even tussenuit maar heb je geen zin om daar een smak geld voor neer te leggen? Zoek dan de zon op op het prachtige Malta! Verblijf bij White Dolphin Holiday Complex in Qawra waar je nooit te veel betaalt voor je verblijf. White Dolphin Holiday Complex is een knus complex met drie sterren. Het is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen zonvakantie.

Fijn verblijf

Bij White Dolphin Holiday Complex verblijf je in een éénkamerappartement of een tweekamerappartement met woon-/slaapkamer, kitchenette, airconditioning, kluisje en meer. Gebruik maken van Wifi om je foto’s te uploaden? Daar betaal je iets extra voor, maar tegenwoordig is dit niet eens meer nodig nu je in Europa ook gebruik kunt maken van je 3G of 4G abonnement. Bij je appartement hoort tevens een balkon met een zitje waar je heerlijk kunt wakker worden.

Ontdek Malta

In de ochtend neem je een lekkere frisse duik in het zoutwaterzwembad van het complex. Daarna ga je er met je huurauto op uit of boek je een leuke excursie! Malta is een prachtig eiland dat je echt moet bekijken. Bezoek bijvoorbeeld Marsaxlokk, een plek met een indrukwekkende haven waar talloze gekleurde bootjes dobberen. Ook een bezoekje aan hoofdstad Valletta is meer dan de moeite waard.

Op zoek naar een goedkope vakantie op Malta? Verblijf dan in een van de appartementen van White Dolphin Holiday Complex.

Home > Hotels en appartementen > White Dolphin Complex Malta