The Enclave Hotel & Suites Orlando

Travis header

Vergelijk de prijzen van The Enclave Hotel & Suites Orlando en bespaar:

The Enclave Hotel & Suites - Orlando

Ben jij op zoek naar een heerlijk hotel dicht bij dé gaafste pretparken van Orlando? Je kunt gemakkelijk het mooie Florida verkennen vanuit The Enclave Hotel & Suites als je in bezit van een huurauto bent, een huurauto raden wij je dan ook aan voor deze trip! 

Appartementen

Alle appartementen zijn in Amerikaanse stijl en voorzien van alle faciliteiten zoals een keukentje met oven, magnetron en kookplaat. Daarnaast heb je zelfs een vaatwasser in je keukentje, zodat je alles weer snel schoon hebt. Je kunt ook kiezen voor een driekamerappartement als je wat meer ruimte wenst. Je hebt dan maar liefst twee slaapkamers en beide een eigen badkamer. Het appartementencomplex heeft twee ruime zwembaden en een zonneterras met ligbedden en parasols voor vrij gebruik. Binnen vind je ook een zwembad en een whirlpool. Voor de kleinere waterratten zijn er kinderbaden aanwezig, een speeltuintje en een miniclub. 

Pretparken genoeg!

Voor het ultieme vermaak zit je dicht bij verschillende pretparken. Neem een kijkje bij The Wizarding World of Disney World. Jong en oud kunnen zich meerdere dagen vermaken met leuke personages zoals Mickey Mouse en Donald Duck. En dit allemaal, terwijl je geniet van de attracties die het park biedt. Voor de Harry Potter liefhebbers is er ook een pretpark helemaal in de sfeer van Harry Potter. Dat wil je niet missen!! 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel