Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > The Three Corners Happy Life

The Three Corners Happy Life

Egypte - Marsa Alam - Marsa Alam

Travis header

The Three Corners Happy Life Marsa Alam voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

The Three Corners Happy Life - Egypte

Geniet van een heerlijke vakantie in het The Three Corners Happy Life in Marsa Alam in Egypte. Deze populaire badplaats staat bekend als waar duikersparadijs. Combineer een kijkje in de onderwaterwereld met een vakantie in het prachtige all-inclusive resort. Het ontbreekt je hier werkelijk aan niets. Het hotel is een heerlijke plek voor jong en oud. Dat wordt genieten!

Uren waterpret

In The Three Corners Happy Life vermaak je jezelf uren in het zwembad. Zeker met de hoge temperaturen in Egypte is verkoeling niet verkeerd! Glij keer op keer van de toffe waterglijbanen of dobber op het gemak door de Lazy River. Ook de (jonge) kinderen genieten van het water in het 'Kidssplash waterplein', een speeltuin in het water, hoe leuk is dat!

Kinderen zullen zich sowieso geen seconde vervelen in het hotel The Three Corners Happy Life. Naast het gezellige watervertier kunnen zij ook terecht in de miniclub. Hier kunnen zij andere kindjes ontmoeten, samen spelen, knutselen en nog veel meer! In de tussentijd kun je als ouder even een momentje voor jezelf nemen in de sauna of met een drankje aan de bar.

Ultiem genieten voor iedereen

In het hotel The Three Corners Happy Life is het ultiem genieten van de luxe, de vele faciliteiten en de fijne ligging. Het hotel ligt op een rustige plek tussen de heldere zee en de Sahara in. Als je goed luistert, hoor je de zee ruisen: Ultieme ontspanning! Je verblijft hier bovendien op basis van all-inclusive waarbij je kunt genieten van een uitgebreid buffet bij het ontbijt, de lunch en het diner. Bovendien mag je één keer per verblijf dineren in het à-la-carterestaurant Dolce Via. Tijdens een vakantie in The Three Corners Happy Life word je compleet in de watten gelegd!

Home > Hotels en appartementen > The Three Corners Happy Life