Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Titanic Beach & Aquapark Egypte

Titanic Beach & Aquapark Egypte

Egypte - Rode Zee - Hurghada

Travis header

Titanic Beach & Aquapark Egypte Rode Zee voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Titanic Beach & Aquapark - Egypte

Voor de kleine vakantiegangers wordt deze vakantie écht een feestje. Zij kunnen hele dagen genieten van het zwembad en alle glijbanen. Het animatieteam staat klaar om de kleintjes te vermaken, terwijl jullie genieten van de zon, zee en het zwembad. 

Rode Zee

In Egypte geniet je volop van de Rode zee en haar mooie stranden. Het Titanic Beach & Aquapark ligt direct aan een zandstrand wat is voorzien van ligbedden en parasols. Je kunt op het strand ook, tegen betaling, verschillende watersporten doen. Bij de receptie van het hotel informeren ze je maar al te graag over de excursiemogelijkheden. En wie de hoofdstad Hurghada een dagje wilt bezoeken kan dat gemakkelijk met de bus of taxi doen. Je vermaakt je hier de gehele dag met bazaars en bezienswaardigheden. En dan plof je daarna weer lekker op je ligbedje en is het tijd voor een cocktail!

Alles inclusief! 

Bij het hotel boek je jouw reis op basis van all-inclusive. Elke ochtend, middag en tijdens het diner geniet je van een buffet. Gedurende de hele dag zijn er verschillende snackmomenten en je kunt onbeperkt drankjes nuttigen bij de bar. Dus, terwijl jullie genieten van het waterpretpark of een stranddagje ben je van alles voorzien!

Home > Hotels en appartementen > Titanic Beach & Aquapark Egypte