Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Turtle Beach By Elegant Hotels

Turtle Beach By Elegant Hotels

Barbados - Christ Church - St. Lawrence Gap

Travis header

Turtle Beach By Elegant Hotels voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Turtle Beach by Elegant Hotels - Barbados

In het plaatsje St. Lawrence Gap op Barbados vind je hotel Turtle Beach. Als je op zoek bent naar een tropisch paradijs, dan ben je hier aan het juiste adres. Hagelwitte stranden, helderblauw zeewater en heerlijke tropische temperaturen. En dan hebben we het nog niet gehad over de verse cocktails die er voor je gemaakt worden. Turtle Beach is dé bestemming voor een droomvakantie in de Cariben!

Op zoek naar schildpadden

In en rondom hotel Turtle Beach is er genoeg te doen. Met name wateractiviteiten zijn erg populair. Zo kun je vlak bij het hotel schildpadden spotten, maar ook kun je er gaan snorkelen, windsurfen en kajakken. Bij het hotel kun je ook lekker genieten van het water en wel in de vorm van twee buitenbaden, een kinderbad en een bubbelbad. Daarnaast kun je ook een potje tafeltennissen, voetballen of een yogales volgen. Van al die activiteiten krijg je natuurlijk trek. In het hotel kun je terecht bij twee verschillende buffetrestaurants en één Italiaans à-la-carterestaurant. Verzorging tijdens je verblijf is all-inclusive, dus je kunt de hele dag onbeperkt genieten van heerlijke cocktails, verkoelende drankjes en de lekkerste hapjes. 

Verken de omgeving 

De omgeving van Turtle Beach is vergelijkbaar met een subtropisch oord zoals we dat kennen vanuit de films. Hagelwitte stranden die zich perfect lenen voor een romantische strandwandeling in de avond. Of voor een perfecte stranddag! In de omgeving vind je veel leuke centrums, zoals het centrum van St. Lawrence Gap. Hier vind je talloze bars en winkeltjes, want het dorpje staat bekend om het rijke uitgaansleven. Ook is de natuur hier erg mooi, welke je kunt ontdekken met verschillende excursies.

Home > Hotels en appartementen > Turtle Beach By Elegant Hotels