Ushuaia Ibiza Beach & Tower

Spanje - Ibiza - Playa D'en Bossa

Travis header

Vergelijk de prijzen van Ushuaia Ibiza Beach & Tower en bespaar:

Ushuaia Ibiza Beach & Tower - Ibiza

Als je het échte nachtleven van Ibiza wilt beleven, dan moet je overnachten in het 5-sterrenhotel Ushuaia Ibiza Beach & Tower. Hier worden elke avond feesten gegeven met vaak bekende DJ's. Maar los daarvan is ook het hotel zelf helemaal te gek. Een heerlijk zwembad, moderne kamers en adults only. 

Gratis toegang tot feesten met bekende DJ's

Verblijf je in het mooie Ushuaia Ibiza Beach & Tower, dan heb je gratis toegang tot alle feesten die hier worden gegeven. Bereid je maar vast voor op feesten met wereldberoemde DJ's zoals David Guetta. Let op, om hier te mogen overnachten moet je wel minimaal 22 jaar oud zijn. 

Modern en trendy hotel

Ushuaia Ibiza Beach & Tower is een trendy hotel met moderne en luxe kamers. Ga jij voor een suite met zwembadzicht, een superior kamer direct aan het zwembad, of een suite met stageview? Aan jou de keus! En wil je er overdag een keer op uit, dan is een excursie naar het prachtige eiland Formentera. Hier is de zee zo blauw dat je bijna niet meer het gevoel hebt dat je in Europa bent!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!