Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Valamar Club Dubrovnik

Valamar Club Dubrovnik

Kroatië - Dalmatië - Dubrovnik

Travis header

Valamar Club Dubrovnik voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Valamar Club Dubrovnik - Kroatië

Dit mooie Valamar Club Dubrovnik is gelegen in de oude havenstad, ook wel de Parel van de Adriatische Zee genoemd. Het centrum van Dubrovnik is omringt met oude cultuurschatten met steile straatjes, kloosters, kerken en paleizen. Een wandeling door deze mooie stad is echt betoverend!

Gezellig familiehotel

Dit gezellige familiehotel ligt op het weelderige schiereiland Babin Kuk, omringd door een mooie zee met kiezelstrand op een minuut of 8 afstand lopen. Hier geniet je optimaal van een dagje strand. Zelf beschikt het Valamar Club hotel ook over een groot zwembad en heeft het volop activiteiten voor jong en oud. Het hotel heeft verschillende kamers met uitzichten. Zo kies je gemakkelijk voor een zeezichtkamer of een kamer met landzicht. Bijna alle kamers beschikken over een balkon waar je na een lange dag nog even kunt bijkomen in het avondzonnetje. 

Tijd voor wat beweging

Valamar Club Dubrovnik heeft verschillende sportactiviteiten beschikbaar. Je kunt lekker een potje minigolfen of sla de bal weg met een potje tennis of tafeltennis. Ook kun je een potje basketbal of volleybal spelen op een van de sportvelden. Er zijn in de buurt ook watersporten zoals kajakken, parasailing, waterskiën en uiteraard kun je er ook snorkelen. 

Home > Hotels en appartementen > Valamar Club Dubrovnik