Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Villa Oldenhoff

Villa Oldenhoff

Nederland - Utrecht - Abcoude

Travis header

Villa Oldenhoff voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Villa Oldenhoff - Utrecht

In de provincie Utrecht vind je Villa Oldenhoff. Deze accommodatie is gelegen in het pittoreske dorpje Abcoude. Geniet hier van alle natuur in de polder, of kies ervoor om een sloep te huren en de buurt vanaf het water te verkennen. De kamers zijn ruim en netjes. Daarnaast is de authentieke accommodatie met negen kamers kleinschalig en heeft het een rustige, maar gezellige ligging.

Kamers

Villa Oldenhoff heeft vijf verschillende typen kamers. De Opkamer is geschikt voor vier personen en is van alle gemakken voorzien. De Tuinkamer heeft hiernaast een bijbehorend terras met zitje, zodat je lekker buiten kunt zitten. Heb je toch liever uitzicht over de polders? Dan zit je goed in de Zolderkamer. Deze kamer is geschikt voor twee personen. Daarnaast zijn er twee suites, type A ligt op het erf en type B kijkt uit over de weide. Met zoveel keuzes is er voor ieder wat wils.

Omgeving

Abcoude is een klein dorpje in de provincie Utrecht. Villa Oldenhoff ligt in de polder die Abcoude verbindt aan Ouderkerk aan de Amstel. De tuin van het hotel staat vol met prachtige bloemen, maar ook de rest van de omgeving is de moeite waard. Je kunt bijvoorbeeld Fort Abcoude gaan bekijken. Ook is het mogelijk om wat meer in beweging te komen, bijvoorbeeld op de golfbaan op 3 kilometer afstand van deze B&B. 

Home > Hotels en appartementen > Villa Oldenhoff