Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Villa Paradiso Italië

Villa Paradiso Italië

Italië - Umbrië - Passignano Sul Trasimeno

Travis header

Villa Paradiso Italië voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Villa Paradiso Village - Italië

Als je voor een goede prijs op vakantie wilt gaan, dan kies je voor Hotel Villa Paradiso. Vroeger liep de Italiaanse adel van Umbrië hier rond en nu geniet jij hier van een zonnige vakantie. Geniet maximaal van je vakantie met de all-inclusive verzorging!

Heerlijk zwembad

In de tuin van het hotel vind je twee prachtige zwembaden waar je een heerlijke duik neemt om vervolgens op te drogen in de stralende zon. Kinderen vinden deze plek helemaal geweldig: Het kinderbad, de speeltuin, de gezellige mini-club en het toffe animatieteam dat heel de dag door activiteiten organiseert! Heb je honger of dorst gekregen? Dan haal je wat te eten bij het buffetrestaurant, of ga voor een verfrissend drankje bij de bar! Voor de actievelingen is er buiten een tennisbaan en voor de kids een mini-voetbalveldje.

Strand & het centrum van Passignano!

Het hotel is gelegen in een rustige groene omgeving in het prachtige Umbrië. 600 meter verderop ligt een meer, het strand en het gezellige centrum van Passignano. In het centrum is een casino en zijn verschillende soort winkels waar je je de hele dag kan vermaken. Verderop ligt een privéstrand waar je je handdoek uitrolt en geniet van het zonnige weer! 150 meter van het hotel ligt een bushalte, maar je kan bij het hotel natuurlijk ook een fiets huren om op een sportieve manier de omgeving te verkennen!

Home > Hotels en appartementen > Villa Paradiso Italië