Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Villas Delight

Griekenland - Kreta - Sitia

Travis header

Villas Delight – Kreta

Stel je voor; een verblijf midden in een olijfboomgaard op Kreta. Met een eigen zwembad, een eindeloos uitzicht met schone lucht, rust en de zee in de verte. Zo’n verrassend pareltje is Villas Delight! Weg van de grote massa in het oosten van Kreta liggen 18 appartementen en 3 soorten villa’s met, bijna allemaal, een privé zwembad.

Griekse gastvrijheid

Villas Delight wordt gerund door George en zijn twee zoons, Manos en Michalis. De drie Grieken weten hoe ze gasten moeten verwelkomen en verwennen. Dat maakt je verblijf hier extra bijzonder. De accommodaties hebben een landelijke inrichting en zijn comfortabel, ruim en ontworpen met het oog op privacy. Zo kun je eindelijk eens de tijd nemen om dat boek te lezen en echt uit te rusten. In de ochtend kun je heerlijk in de schaduw van de bomen ontbijten bij de taverne van het complex. 

Omgeving

Villas Delight is een rustig vakantiestekje en een prima uitvalsbasis om het mooie Kreta te ontdekken. Niet ver van het complex ligt het dorpje Sitia, aan een mooi zandstrand met blauwe vlag. In het centrum van dit mooie dorp slenter je langs de etalages van de lokale winkeltjes in de schilderachtige straatjes. Of duik het gezellige nachtleven in: theater, dansclubs en restaurants zijn gevestigd rond het pittoreske haventje. Verder is Kreta natuurlijk een prachtig eiland vol historische bezienswaardigheden. Huur een auto en ontdek het allemaal!

Home > Hotels en appartementen > Villas Delight