Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Weidumerhout Friesland

Weidumerhout Friesland

Nederland - Friesland - Weidumerhout

Travis header

Weidumerhout Friesland Friesland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Weidumerhout - Friesland

Ben je op zoek naar een uniek plekje in Nederland om te overnachten in de natuur? Dat kan bij het adults only Weidumerhout in het gelijknamige plaatsje in Friesland. Niet alleen verblijf je hier midden in een groen landschap, je verblijft ook nog eens in een bijzondere accommodatie waarbij je de keuze hebt uit een kamer in het hoofdgebouw of een luxe huisje met panoramisch uitzicht over het weiland.

Slapen onder de sterrenhemel

Omdat Weidumerhout rustig gelegen is en daardoor relatief weinig last heeft van lichtvervuiling, kun je hier op heldere avonden heel goed sterren kijken. Zeker met nieuwe maan, wanneer de maan niet te zien is, kun je hier veel sterren bewonderen. Download de app SkyView Lite en kijk eens welke sterrenbeelden en planeten je herkent. Je verblijft ofwel in het hoofdgebouw ofwel in een los huisje in de velden. 

Adults only

Weidumerhout is een adults only hotel dat gerund wordt door Machiel. Een rustige omgeving aan een riviertje en romantische huisjes maken dit een perfecte plek om samen tot rust te komen. Voor een culinair avondje kun je terecht in het restaurant en haal je een lekker drankje in de bar. Bovendien is het ontbijt inbegrepen en kun je op aanvraag een lunchpakketje bestellen.

Home > Hotels en appartementen > Weidumerhout Friesland