Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Whala Bavaro

Whala Bavaro

Dominicaanse Republiek - San Juan - Punta Cana

Travis header

Whala Bavaro San Juan voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Whala Bavaro - Dominicaanse Republiek

Op zoek naar een hele voordelige verre bestemming? Wat dacht je van de Dominicaanse Republiek? Je kunt nu heel goedkoop naar Whala Bavaro, een heerlijk kleinschalig hotel dat op slechts 100 meter van het prachtige Bávaro Beach in Punta Cana ligt. Als je eenmaal op dit strand ligt omgeven met palmbomen, wil je nooit meer weg!

All-Inclusive verzorging

Als je verblijft in Whala Bavaro, verblijf je op basis van all-inclusive verzorging. Dit betekent lekker eten in het buffetrestaurant 'Rompeolas' of in het à-la-carterestaurant 'Rincon Magico' én onbeperkt drankjes halen in een van de drie bars. Gedurende dag geniet je van onbeperkt maaltijden, snacks, drankjes en tussendoortjes. Alleen voor het à-la-carterestaurant is met bijbetaling. 

Punta Cana en omgeving

In de omgeving zijn prachtige stranden die vol staan met palmbomen. Hier zijn volop mogelijkheden om te snorkelen of te duiken. Als je het echt goed wil doen, kun je ook gaan snorkelen bij Isla Sanoa, een eiland bekend om de tropische bountystranden. Met een beetje geluk kun je hier zelfs schildpadden en zeekoeien spotten!

Deze kans laat jij je niet voorbij gaan, toch?

Home > Hotels en appartementen > Whala Bavaro