Yalis Hotel

Griekenland - Alonissos - Votsi

Travis header

Bekijk de prijzen van Yalis Hotel:

Yalis Hotel - Alonissos

Bij het mooi gerenoveerde Yalis Hotel geniet je van het schitterende, groene eiland Alonissos. Het hotel is gelegen in een schitterende baai, waarvandaan je uitkijkt over het helderblauwe water van de Adriatische Zee. Vanaf jouw balkon kijk je uit over de baai en neem je een verkoelend drankje en kijk je terug op een heerlijke dag wandelen over het eiland. Neem een duik in het fijne zwembad, geniet van een massage en kom helemaal tot rust!

Geweldige ligging

Vanaf Yalis Hotel kijk je uit over een rotsachtige baai in het kleine, maar gezellige plaatsje Votsi. Het wordt omringd door een heuvelachtige groene omgeving, die een romantisch decor geeft voor een heerlijke zomerse vakantie. Het hotel is slecht anderhalve kilometer verwijderd van de gezellige haven van Patitiri. Ook de hoofdstad van het eiland Chora is maar vijf kilometer verderop. 

Wat te doen op Alonissos? 

Op Alonissos zijn er veel mooie wandelroutes uitgestippeld die je mee nemen op een avontuur over dit schitterende groene eiland. In het zuidwesten van het eiland vind je Alonissos-stad, wat tot 1965 de hoofdstad van het eiland was tot het werd verwoest door een aardbeving. Sindsdien is de stad herbouwd in de klassieke stijl. Rondom het eiland vind je het grootste beschermde zeegebied van Europa en is een thuisbasis voor zeehonden en dolfijnen.

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen