Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Zafiro Bahia

Zafiro Bahia

Spanje - Mallorca - Playa De Muro

Travis header

Zafiro Bahia voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Zafiro Bahia - Mallorca

Aan het prachtige zandstrand Playa de Muro ligt appartementencomplex Zafiro Bahia. Het is een kindvriendelijk hotel waar kinderen zich uren kunnen vermaken op het springkussen of bij het zwembad met waterglijbanen. Daarentegen kunnen volwassen heerlijk in rust genieten dankzij de Adults Only area. Je kunt bij dit hotel kiezen voor een all-inclusive arrangement, maar ook logies en halfpension zijn opties. Los van de standaard maaltijden worden er diverse gala diners en thema-avonden georganiseerd.

Luxe appartementen

In de appartementen van Zafiro Bahia heb je genoeg ruimte om even helemaal tot jezelf te komen. Kies je voor een kamer met swim-up, dan kun je de dag heerlijk in bikini beginnen. Neem een duik in je privézwembad of neem plaats op je eigen terras. Ook zijn er royal appartementen die toegang geven tot een dakterras met eigen jacuzzi. Voor grotere gezelschappen zijn er 3-kamerappartementen beschikbaar.

Zwemmen

Op Mallorca is het vaak zonnig, even afkoelen in een zwembad is dan niet verkeerd. Ook als je niet kiest voor een appartement met privézwembad zijn er genoeg mogelijkheden om te gaan zwemmen. Zafiro Bahia beschikt over twee buitenbaden en een binnenbad. Ook is er een apart kinderzwembad met miniglijbanenpark. Voor meer ontspanning kun je gebruik maken van de whirlpool. Daarnaast ligt het hotel direct aan het strand, dus ook in de Middellandse Zee kan heerlijk worden rondgedobberd.

Home > Hotels en appartementen > Zafiro Bahia