Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Zanzi Resort

Zanzi Resort

Tanzania - Zanzibar - Mangapwani

Travis header

Zanzi Resort op Zanzibar voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Zanzi Resort - Zanzibar

Kom tot rust in een groene oase van rust in een schitterende omgeving aan het strand. Verblijf bij Zanzi Resort en sluit je even helemaal af van het dagelijkse leven. Overnacht in de luxe villa’s of bungalows met eigen tuin die ingericht zijn om jouw een onbezorgde vakantie te bezorgen. Geniet van de dagelijks verse vangst uit de oceaan voor de deur tijdens een romantisch diner op het strand of op de pier. Neem een verkoelende duik in het zwembad en neem een heerlijk tropische cocktail terwijl je van het fantastische weer geniet. Dit is op-en-top genieten!

Unieke villa’s en bungalows

Je verblijft bij Zanzi Resort in een privébungalow of villa op basis van halfpension, waarbij er dagelijks een ontbijt voor je klaar staat. ’s Avonds geniet je van een heerlijk diner op het terras van jouw huisje of een romantische avond op het strand. De bungalows zijn gemaakt van natuurlijke producten en gaan hierdoor op in de natuurrijke omgeving. Ga jij voor een villa met direct toegang naar het strand en een privézwembad? Of kies jij voor een rustgevende bungalow met uitzicht op de tuinen van het resort? Hoe dan ook, er staat een topvakantie op je te wachten!

Unieke cuisine

De cuisine van Zanzibar is duidelijk beïnvloed door de vroegere bezoekers van deze kust. De keuken van de oorspronkelijke Bantu, is aangetast door Arabieren, Duitsers, Portugese, Indische, Britse en Chinese invloeden. Dit heeft voor een zeer rijke en gevarieerde keuken gezorgd op het eiland. Deze keuken presenteert bij Zanzi Resort dagelijks de maaltijden, die worden bereid met verse producten uit eigen tuinen. De wijnen worden zorgvuldig geselecteerd uit populaire regio’s in Zuid-Afrika, Australië en Frankrijk. De geserveerde biertjes zijn lokaal gebrouwen en de cocktails zijn om over naar huis te schrijven!

Home > Hotels en appartementen > Zanzi Resort