Zornitsa Bulgarije

Travis header

Zornitsa Appartementen - Bulgarije

Houd je wel van een feestje? Dan is het populaire Star Beach in Bulgarije je vast niet onbekend. Aan de bekende Flower Street vlakbij Star Beach vind je Zornitsa Appartementen, verzorgde appartementen dichtbij het centrum. Dit complex is bekroond geweest met de titel ‘Hotel of The Year’ en dat is niet voor niets: het appartementencomplex is modern en beschikt over drie en een halve ster.

Comfortabele appartementen

Zornitsa Beach beschikt over maar liefst 75 appartementen, maar je hebt nooit het idee dat je je midden in de drukte bevindt. De twee soorten appartementen zijn geschikt voor maximaal drie en maximaal vier personen. Ieder verblijf beschikt over een balkon of een terras. Dat is wel nodig, want in het hoogseizoen is het bijna altijd lekker weer in Bulgarije! Heb je het te warm binnen? Er is een airconditioning aanwezig in de kamers.

Perfecte ligging

Wanneer je gek bent op een goed feest is de ligging van deze appartementen perfect. Je staat namelijk binnen een paar minuten met je voeten op Star Beach. Iedere zomer worden hier de vetste feesten gehouden. Stel je eens voor: uren dansen met je voeten in het water. Daar word je toch blij van? Een verblijf bij Zornitsa Appartementen is op basis van logies, wanneer er een toeslag betaald wordt kun je gebruik maken van het ontbijt.

Binnen no time met je voeten op het strand in Bulgarije? Verblijf dan bij Zornitsa Appartementen.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel