Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

KLM Real Deal Dagen 2022 (voorheen KLM Werelddeal Weken)

Wanneer zijn de KLM Real Deal Dagen?

Elk jaar wachten we weer met smart op de extra goede deals van KLM om onze vliegtickets goedkoper te boeken. Voorheen waren dit de KLM Werelddeal Weken, tegenwoordig heet dit KLM Real Deal Dagen. Wil je weten wanneer de KLM Real Deal Dagen zijn? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Wij houden dit namelijk strak in de gaten en laten jou weten wanneer de werelddeals te boeken zijn. De Werelddeal Weken worden elk jaar twee keer gehouden, meestal rond januari en september en duurt enkele weken. In deze periodes kun je heel goedkoop je KLM tickets boeken.

De Real Deal Dagen lopen van begin januari t/m 23 januari 2023. Dit betekent weer enkele weken lang wereldkortingen op meer dan 50 bestemmingen. Ben jij er klaar voor? De startdatum van de eerstvolgende Real Deal Dagen is nog niet bekend, maar meestal is dit in september.

>> Check hier of de KLM Real Deal Dagen al zijn begonnen

Real Deal bestemmingen

Wat de prijzen zijn tijdens de Real Deal Dagen weet helaas niemand van tevoren. Wat wel bekend is, is dat er korting wordt gegeven op meer dan 50 verschillende bestemmingen, zoals Curaçao, New York City en Miami.

Hoe lang duren de KLM Real Deal Dagen meestal?

Meestal duren de kortingsweken ongeveer 2 a 3 weken. Wij raden je wel aan om direct aan het begin van de actie de tickets te boeken, zodat je zeker bent van een goede prijs. Tijdens de actie kunnen de prijzen nog wel eens omhoog gaan. Als je er op tijd bij bent dan kan de korting flink oplopen!

Wil je gelijk je accommodatie bijboeken, kijk dan ook eens naar de package deals van KLM.


Home > Reisorganisaties > KLM Tickets en KLM Holidays > KLM Real Deal Dagen 2022 (voorheen KLM Werelddeal Weken)