Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Stedentrips > Barcelona

Stedentrip Barcelona

Travis header
169,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: Bebsy

Hotel Catalonia Park Güell

7 januari 2025
3 dagen
Barcelona, Spanje
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hotel Catalonia Park Güell

7 januari 2025
3 dagen
Barcelona, Spanje
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Stedentrip naar Barcelona

Barcelona is al jaren een ontzettend populaire stad voor een stedentrip in Europa! En dat is niet voor niks... Wij zoeken continue naar de goedkoopste stedentrips naar Barcelona en tonen deze op deze pagina.

Gaudi en andere bezienswaardigheden

Barcelona is de stad met de beroemde Sagrada Familia (betekent Heilige Familie), ontworpen door Gaudi. Sinds 1822 wordt er al gebouwd aan deze enorme kerk en het is nog steeds niet af. Naar verwachting is de kerk pas in 2026 helemaal af. Een bijzondere bezienswaardigheid in Barcelona en zeker de moeite waard om te bezoeken! En dat is nog niet alles van Gaudi in de stad. Tijdens je stedentrip naar Barcelona zul je zeker ook een bezoek brengen aan Park Guëll, een stadspark vol met mozaïkversieringen in het Noordoosten van Barcelona. Net als de Sagrada Familia is dit park ook ontworpen door Gaudi en het staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Verder ga je uiteraard naar de bekende Ramblas, een lange straat in het centrum van Barcelona met vele levende standbeelden, winkeltjes, terrasjes en vooral heel veel mensen!

Stad aan het strand

De Ramblas is leuk om een keer doorheen gelopen te hebben en als je de straat helemaal uitloopt, kom je uit bij het strand van Barcelona! Dit strand is maar liefst 5 kilometer lang en is ideaal om tijdens je stedentrip een duik te nemen in de Middellandse Zee, lekker te relaxen, heerlijk te eten in één van de visrestaurants of om een leuke fietstour te maken over de boulevard.

Goedkoop naar Barcelona

Een tripje naar deze ontzettend populaire stad hoeft helemaal niet duur te zijn. Op deze pagina vind je de goedkoopste stedentrip naar Barcelona die op dit moment te boeken is.

Interessant voor jou

Bekijk alle stedentrips


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Stedentrips > Barcelona