Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Stedentrips > Madrid

Stedentrip Madrid

Travis header
235,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: Bebsy

Hotel Regente

28 januari 2025
3 dagen
Madrid, Spanje
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hotel Regente

28 januari 2025
3 dagen
Madrid, Spanje
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Stedentrip Madrid

Wil je er even tussenuit? Ga dan genieten van een goedkope stedentrip naar Madrid, één van de populaire Spaanse steden. Het duidelijke, maar bijzondere contrast tussen drukte en rust maakt Madrid geliefd bij velen. Waar je op het eerste gezicht een drukke metropool ziet, zullen de vele rustige plekjes je doen verbazen. Cultuur en historie is hier volop te vinden, evenals lekker eten en winkelen. Travelhunter heeft voor jou dé aanbieding waardoor je voordelig en snel naar Madrid kunt vertrekken!

Cultuursnuiven

Madrid is met name op politiek en economisch gebied een belangrijke stad. Echter is er ook ontzettend veel cultuur te vinden en dat kun je tijdens je goedkope stedentrip gaan ontdekken. Zo is er een flink aantal musea en staat het enorme paleis van de Spaanse royals ook in de stad. Verder zijn er veel kathedralen, een handjevol bezienswaardige pleinen, parken en typische plekjes zoals de Mercado de San Miguel.

Genieten in Madrid

Madrid is groots en wat is er dan leuker om de stad te doorkruisen op de fiets? Fijn op eigen tempo alle bezienswaardigheden bekijken om vervolgens te stoppen voor een overheerlijke churros of lekkere tapas. De vele pleinen en drukke straten nodigen uit voor een pauze op het terras. Je kunt natuurlijk ook te voet gaan, door de gezellige Gran Via of in het het winkelgedeelte rondom Puerta del Sol. Shoppen kan je hier ontzettend goed!

Boek deze aanbieding

Wil jij graag het Plaza Mayor, Plaza de la Villa of het Bernabéu Stadion bezoeken? Een goedkope stedentrip naar Madrid is dan echt iets voor jou. Travelhunter heeft een onweerstaanbare aanbieding die je niet wilt mislopen. Ga genieten van een aantal dagen in Madrid waar zowel de vlucht als het verblijf is verzorgd.

Interessant voor jou

Bekijk alle stedentrips


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Stedentrips > Madrid