Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Stedentrips > Dublin

Stedentrip Dublin

Travis header
225,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: Bebsy

Hotel Harcourt

21 oktober 2024
3 dagen
Dublin, Ierland
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hotel Harcourt

21 oktober 2024
3 dagen
Dublin, Ierland
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Stedentrip Dublin

Een stedentrip naar Dublin is weer eens iets anders dan Londen of Parijs. De hoofdstad van Ierland ligt in het oosten van het land en heeft veel bezienswaardigheden die vlak bij elkaar liggen. Bewonder de rijke historie van Dublin, proef de sfeer in één van de vele typische Ierse pubs en breng een bezoek aan de bekendse brouwerij van Dublin. Kies voor deze aantrekkelijke aanbieding naar Dublin en ga een bruisende stedentrip tegemoet.

Ierse pubs

Ga je naar Ierland, dan kan een bezoek aan een Ierse pub natuurlijk niet ontbreken. En om het helemaal goed te doen, breng je een bezoek aan het Guinnes Storehouse, de oude St. James Gate brouwerij waar de bekende 'Guinnes pint' werd ontwikkeld. Tijdens je bezoek krijg je een rondleiding door de zeven verdiepingen tellende brouwerij en kun je deel mee aan de proeverij terwijl je geniet van het uitzicht op Dublin.

Kasteel midden in de stad

In hartje Dublin vind je het prachtige Dublin Castle waar je even in de geschiedenis van Dublin kunt duiken en waar naderhand een lekkere kop koffie kunt drinken in één van de twee cafés. Mocht je meer willen weten over Dublin Castle, dan is één van de tours die er gegeven wordt zeker iets voor jou!

Temple Bar

In de avond kun je naar het populaire uitgaansgebied, Temple Bar, dat in het Middeleeuwse centrum van Dublin ligt en vele zijstraatjes en smalle steegjes kent. Hier vind je talloze pubs waar je een avondje uit kunt op Ierse wijze. Neem een lekkere Irish Stew terwijl je naar een rugby wedstrijd op tv kijkt en ga helemaal op in het Dublinse nachtleven. In de zomer kun je genieten van filmvoorstellingen in de openlucht.

Interessant voor jou

Bekijk alle stedentrips


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Stedentrips > Dublin