↩ Terug naar alle stedentrips

Stedentrip Dublin

Een stedentrip naar Dublin is weer eens iets anders dan Londen of Parijs. De hoofdstad van Ierland ligt in het oosten van het land en heeft veel bezienswaardigheden die vlak bij elkaar liggen. Bewonder de rijke historie van Dublin, proef de sfeer in één van de vele typische Ierse pubs en breng een bezoek aan de bekendse brouwerij van Dublin. Kies voor deze aantrekkelijke aanbieding naar Dublin en ga een bruisende stedentrip tegemoet.

Stedentrip Dublin

Goedkoopste stedentrip naar Dublin van dit moment:

Vanafprijs: 105 euro*

Accommodatie: Hotel Harcourt
Aantal sterren: 
Land: Ierland
Stad: Dublin

Vertrekdatum: 14 januari 2018 (Meerdere data mogelijk, maar de prijs kan verschillen)
Duur: 3 dagen
Verzorging: 
Vervoer: Vliegtuig

Controleer prijs en boekIerse pubs

Ga je naar Ierland, dan kan een bezoek aan een Ierse pub natuurlijk niet ontbreken. En om het helemaal goed te doen, breng je een bezoek aan het Guinnes Storehouse, de oude St. James Gate brouwerij waar de bekende 'Guinnes pint' werd ontwikkeld. Tijdens je bezoek krijg je een rondleiding door de zeven verdiepingen tellende brouwerij en kun je deel mee aan de proeverij terwijl je geniet van het uitzicht op Dublin.

Kasteel midden in de stad

In hartje Dublin vind je het prachtige Dublin Castle waar je even in de geschiedenis van Dublin kunt duiken en waar naderhand een lekkere kop koffie kunt drinken in één van de twee cafés. Mocht je meer willen weten over Dublin Castle, dan is één van de tours die er gegeven wordt zeker iets voor jou!

Temple Bar

In de avond kun je naar het populaire uitgaansgebied, Temple Bar, dat in het Middeleeuwse centrum van Dublin ligt en vele zijstraatjes en smalle steegjes kent. Hier vind je talloze pubs waar je een avondje uit kunt op Ierse wijze. Neem een lekkere Irish Stew terwijl je naar een rugby wedstrijd op tv kijkt en ga helemaal op in het Dublinse nachtleven. In de zomer kun je genieten van filmvoorstellingen in de openlucht.

Andere goedkope stedentrips

Stedentrip Londen

Londen ► €92 p.p.

  Meer info
Stedentrip Reykjavik, IJsland - Noorderlicht

Reykjavik ► €379 p.p.

  Meer info
Stedentrip Kopenhagen

Kopenhagen ► €130 p.p.

  Meer info
Bekijk meer goedkope stedentrips*Let op: Als je niet direct de prijs van deze aanbieding in beeld krijgt bij de aanbieder, vul dan het vervoer, vertrekdatum en duur in bij de aanbieder (zoals genoemd op deze pagina). Zie je de prijs nog steeds niet, dan kan het zijn dat de prijs is gewijzigd of de aanbieding uitverkocht is. De aanbiedingen zijn vaak erg populair, dus wees er snel bij!