Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Stedentrips > Kopenhagen

Stedentrip Kopenhagen

Travis header
195,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: Bebsy

Hotel Cabinn City

23 april 2024
3 dagen
Kopenhagen, Denemarken
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hotel Cabinn City

23 april 2024
3 dagen
Kopenhagen, Denemarken
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Stedentrip Kopenhagen

Een moderne stad die die zeker een keer gezien moet hebben. Kopenhagen is een echte aanrader als je houdt van fietsen, hippe tentjes, foodhallen en design. Onderstaand zie je de goedkoopste stedentrip naar Kopenhagen van dit moment.

Weg van je dagelijkse sleur

Kopenhagen is lekker dichtbij, maar toch ben je er even helemaal uit, want de hoofdstad van Denemarken is een veelzijdige stad. Onder andere historische bezienswaardigheden, moderne winkeltjes, gezellige restaurantjes en moderne foodhallen vind je in de stad. Ga naar de bekende pleinen Nytorv en Rådhuspladsen, de twee koninklijke paleizen en de gekleurde huisjes aan de haven Nyhavn die je altijd op de foto's van Kopenhagen ziet. Verder moet je natuurlijk even naar de bekende Kleine Zeemeermin, een beeld aan de rand van de stad en het nationale symbool van Denemarken. Hou je van shoppen? Dan moet je naar Strøget, de langste winkelstraat van Europa.

Kopenhagen, fietsstad!

Doordat veel bezienswaardigheden op loopafstand van elkaar liggen, is het makkelijk om in korte tijd veel te zien van Kopenhagen. Daarnaast kun je met onze tip voor goedkope fietsen in Kopenhagen héél goedkoop een weekend lang door de stad fietsen. Zo kun je in één dag al heel veel van de bezienswaardigheden zien en heb je tijd over om lekker op een terras te zitten of... om met de trein naar Zweden te gaan.

Met de trein naar Zweden

Voor wie Zweden ook van zijn of haar bucket list af wil kunnen strepen, gaat er een trein die je in 35 minuten naar de Zweedse stad Mälmo brengt. Dit kost ongeveer 20 euro voor een retour en de trein gaat meerdere keren per uur. Eenmaal in Mälmo loop je zo de stad in waar je veel gezellige terrasjes hebt.

Interessant voor jou

Bekijk alle stedentrips


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Stedentrips > Kopenhagen