↩ Terug naar alle stedentrips


Stedentrip Riga

Goedkoopste stedentrip naar Riga van dit moment:

Vanafprijs: 245 euro*

Accommodatie: Hotel Dodo
Aantal sterren: 3-sterren
Land: Letland
Stad: Riga

Vertrekdatum: 26 juli 2019 (Meerdere data mogelijk, maar de prijs kan verschillen)
Duur: 3 dagen
Verzorging: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbiedingStedentrip Riga (Letland)

De hoofdstad van Letland wordt steeds populairder voor een stedentrip en dat is niet voor niks. Riga is namelijk een heel mooie stad met talloze mogelijkheden. Bekijk de oude gebouwen in de stad, ga lekker shoppen, en geniet van het bruisende nachtleven en de vele optredens, concerten en festivals. Boek hieronder een hele goedkope stedentrip naar Riga en ontdek de stad zelf.

Historische bezienswaardigheden

De meer dan 800-jaar oude stad heeft een rijke geschiedenis en heeft daardoor prachtige oude gebouwen, zoals de Dom van Riga, de 'drie broerders' (Tris Brali), de St. Peterskathedraal, die Poedertoren en Riga Castle. De 'drie broerders' zijn gebouwd in de 15e eeuw en zijn daarmee de oudste huizen van de stad.

Shoppen en uitgaan

Doordat alles vrij dicht bij elkaar ligt, is het heel goed te doen om de stad te voet te verkennen en kun je een dagje historie goed combineren met shoppen, lekker eten en uitgaan. Dat laatste is overigens erg leuk in Riga. De stad heeft namelijk en bruisend uitgaansleven en de Letten houden van muziek. Er zijn dan ook veel optredens, concerten en festivals, vooral in de zomermaanden.

Huskysleeën of huskykarten

Als je wil kun je in de winter zelfs huskysleeën in de buurt van Riga. Er zijn tours te boeken inclusief transfer van en naar je hotel in Riga. Ligt er geen sneeuw, dan kun je alsnog 'huskykarten'. Enthousiast geworden over Riga? Hierboven vind je de goedkoopste stedentrip naar Riga van dit moment. Houd de pagina goed in de gaten, de aanbiedingen worden iedere dag bijgewerkt.


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Andere goedkope stedentrips

Kopenhagen ► €183 p.p.

  Meer info
Stockholm Zweden stedentrip

Stockholm ► €220 p.p.

  Meer info
Stedentrip Praag

Praag ► €89 p.p.

  Meer info
Bekijk meer goedkope stedentrips