Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Stedentrips > Riga

Stedentrip Riga

Travis header
185,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: Bebsy

Hotel Dodo

17 september 2024
3 dagen
Riga, Letland
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hotel Dodo

17 september 2024
3 dagen
Riga, Letland
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Stedentrip Riga (Letland)

De hoofdstad van Letland wordt steeds populairder voor een stedentrip en dat is niet voor niks. Riga is namelijk een heel mooie stad met talloze mogelijkheden. Bekijk de oude gebouwen in de stad, ga lekker shoppen, en geniet van het bruisende nachtleven en de vele optredens, concerten en festivals. Boek hieronder een hele goedkope stedentrip naar Riga en ontdek de stad zelf.

Historische bezienswaardigheden

De meer dan 800-jaar oude stad heeft een rijke geschiedenis en heeft daardoor prachtige oude gebouwen, zoals de Dom van Riga, de 'drie broerders' (Tris Brali), de St. Peterskathedraal, die Poedertoren en Riga Castle. De 'drie broerders' zijn gebouwd in de 15e eeuw en zijn daarmee de oudste huizen van de stad.

Shoppen en uitgaan

Doordat alles vrij dicht bij elkaar ligt, is het heel goed te doen om de stad te voet te verkennen en kun je een dagje historie goed combineren met shoppen, lekker eten en uitgaan. Dat laatste is overigens erg leuk in Riga. De stad heeft namelijk en bruisend uitgaansleven en de Letten houden van muziek. Er zijn dan ook veel optredens, concerten en festivals, vooral in de zomermaanden.

Huskysleeën of huskykarten

Als je wil kun je in de winter zelfs huskysleeën in de buurt van Riga. Er zijn tours te boeken inclusief transfer van en naar je hotel in Riga. Ligt er geen sneeuw, dan kun je alsnog 'huskykarten'. Enthousiast geworden over Riga? Hierboven vind je de goedkoopste stedentrip naar Riga van dit moment. Houd de pagina goed in de gaten, de aanbiedingen worden iedere dag bijgewerkt.

Interessant voor jou

Bekijk alle stedentrips


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Stedentrips > Riga