Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Stedentrips > Venetië

Stedentrip Venetië

Travis header
149,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: Bebsy

Hotel Aaron

24 januari 2025
3 dagen
Venetië, Italië
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hotel Aaron

24 januari 2025
3 dagen
Venetië, Italië
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Stedentrip naar Venetië

Venetië, de meest romantische stad van Europa en misschien zelfs wel van heel de wereld. Parijs; eat your heart out! Venetië is prachtig en dat heeft de stad te danken aan de talloze kanalen, smalle steegjes, oude panden en natuurlijk de toeristische attractie van de stad; de gondels op het water. De uitstraling is perfect, het is de ultieme bestemming voor een romantische stedentrip met je geliefde. Kijk snel verder, want Travelhunter heeft een mooie aanbieding voor Venetië die je niet kunt afslaan!

Romantiek en cultuur in Venetië

Mede dankzij de kronkelende kanalen dwars door de stad en de vele autovrije straatjes heeft Venetië een zeer bijzonder karakter. Authentiek, romantisch en ergens ook een beetje apart. Vrijwel nergens ter wereld is er een stad waar je je verplaatst via bootjes. Venetië is een beeldschone stad. De oude panden, de vele bezienswaardigheden en natuurlijk het jaarlijkse Venetiaanse carnaval zijn een aantal redenen om te kiezen voor een goedkope stedentrip naar Venetië.

De vele bezienswaardigheden in de stad

Venetië heeft erg veel te bieden op het gebied van cultuur. Op het belangrijkste plein, het Piazza San Marco, is naast veel gezelligheid ook de San Marco basiliek te vinden. Verder zijn het Dogepaleis en de Torro dell’Orologio hier gevestigd. De kanalen, waarvan Canal Grande het grootste is, zijn ook een bezienswaardigheid op zich. Evenals de vele oude bruggen. De Rialtobrug is er daar één van. Het is de oudste en bekendste brug in Venetië.

Een gondeltocht in Venetië

Er is haast niets zo romantisch als een privé tocht in een gondel door Venetië. Houd er echter wel rekening mee dat de uitbaters gretig gebruik maken van de verliefde stelletjes in de Italiaanse stad. Je betaalt de hoofdprijs voor een tochtje, waardoor het vaak aan te raden is om een gondel te delen of op voorhand kaartjes te bestellen. Wil je toch liever met zijn tweetjes in een gondel? Loop dan wat verder de zijstraatjes in, dan is het vaak een stuk goedkoper. Het is wel echt een onvergetelijk moment tijdens jouw goedkope stedentrip in Venetië.

Interessant voor jou

Bekijk alle stedentrips


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Stedentrips > Venetië