Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Stedentrips > Rome

Stedentrip Rome

Travis header
157,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

Una Hotels Trastevere

4 oktober 2024
4 dagen
Rome, Italië
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Una Hotels Trastevere

4 oktober 2024
4 dagen
Rome, Italië
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Stedentrip Rome

Rome is een populaire bestemming voor een stedentrip. De stad heeft dan ook heel veel te bieden, met veel bezienswaardigheden uit de Klassieke Oudheid en de Renaissance. Maar in Rome kun je ook fantastisch winkelen en heerlijk genieten van de traditionele Italiaanse keuken en echte Italiaanse koffie. Kortom, een heerlijk stad. Travelhunter heeft nu een mooie aanbieding voor Rome, grijp jij deze kans?

Het Romeinse Rijk

Rome staat bekend als de belangrijkste stad uit de Oudheid. De tijd waar keizers de scepter zwaaiden en veel macht hadden over grote delen van de wereld. Tegenwoordig is Rome een populaire, leuke stad met een niet te missen historische kant. Het Colosseum is bijvoorbeeld een grote trekpleister. Dit reusachtige bouwwerk mag je zeker niet missen tijdens je goedkope stedentrip naar Rome. Ook het Pantheon en het antieke Forum Romanum met verschillende ruïnes herinneren aan de rijke tijd uit het verleden.

Een waar openluchtmuseum

De historische zijde van de Italiaanse stad is interessant, maar er is nog veel meer te bewonderen. Wat dacht je van de Trevi Fonteinen, de Spaanse trappen en natuurlijk het Vaticaan. Je wandelt dwars door het oude centrum, komt in aanraking met prachtige kunst, architectuur en de typische Italiaanse sfeer. Ondertussen kun je natuurlijk genieten van een echte lekkere cappuccino!

Er is veel te beleven in Rome

Tijdens de goedkope stedentrip ben je werkelijk dagen zoet. De stad heeft zo veel te bieden. Niet alleen historie en architectuur, ook een overheerlijke keuken, veel winkels, leuke pleinen en terrassen en natuurlijk een lekker klimaat. Rome is een topbestemming voor iedereen. Of je nu graag cultuur snuift, de historie verkent of gewoon weg genieten van al het moois om je heen en het lekkere weer. Sla deze top aanbieding voor Rome niet af en ga de stad zelf ontdekken!

Interessant voor jou

Bekijk alle stedentrips


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Stedentrips > Rome