Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Stedentrips > Athene

Stedentrip Athene

Travis header
165,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: Bebsy

Hotel Marina

12 december 2024
3 dagen
Athene, Griekenland
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hotel Marina

12 december 2024
3 dagen
Athene, Griekenland
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Stedentrip naar Athene

Het mooie Athene is de grootste en tevens hoofdstad van Griekenland. Het is de stad die gezien wordt als basis van de Westerse beschaving. Het is een heerlijke plek om cultuur te snuiven, meer over de rijke historie te weten te komen en natuurlijk te genieten van het aangename klimaat. Een goedkope stedentrip naar Athene is dan ook echt een aanrader voor iedereen. Travelhunter heeft nu een super aanbieding voor Athene. Grijp je kans en ga genieten!

De bijzondere elementen van Athene

Athene staat natuurlijk bekend om zijn prachtige historische elementen. Met deze mooie aanbieding voor Athene kun je deze gaan ontdekken. De tafelberg Akropolis met daarop het Parthenon mag zeker niet ontbreken tijdens je goedkope stedentrip naar Athene. Evenals de Tempel van Zeus en het theater van Dionysos die stammen uit het verre verleden. Deze bezienswaardigheden in Athene zijn zeker het bezoeken waard. Athene wordt vooral om deze redenen vaak gekozen als citytrip bestemming, maar de bruisende stad heeft nog veel meer te bieden!

Historisch én modern Athene!

Ondanks de historische stempel die Athene met zich meedraagt, is het straatbeeld eigenlijk heel modern. De Griekse hoofdstad bruist. De verschillende wijken zijn interessant om te ontdekken, vooral de wijk Plaka is een fijne plek met veel terrasjes, winkeltjes en bezienswaardigheden. Het is een graag geziene spot bij toeristen. Ook het groene hart van de stad, Ethnikós Pikos, is een fijne plek waar je even aan de drukte kunt ontsnappen. Hier kun je wandelen, uitrusten en kom je verschillende borstbeelden en andere historische figuren in beeldvorm tegen. Kortom, naast de vele resten uit de oudheid is Athene ook een drukke, moderne stad die je zeker een keer gezien moet hebben. Met de aantrekkelijke Travelhunter aanbieding voor Athene kun jij direct er op uit!

Combineer je stedentrip met strand aan de Atheense Rivièra

Heb jij de belangrijke bezienswaardigheden in de stad gezien en heb je de sfeer van Athene kunnen proeven? Dan kun je altijd nog naar het strand! Ja, je leest het goed, Athene is ideaal voor de combinatie van stedentrip en strandvakantie in één. De stranden liggen op zo'n 20 kilometer afstand van de stad en zijn ideaal om na alle indrukken die je hebt opgedaan in de stad een frisse duik te nemen en even lekker te onstannen.

Interessant voor jou

Bekijk alle stedentrips


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Stedentrips > Athene