Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Stedentrips > Wenen

Stedentrip Wenen

Travis header
209,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: Bebsy

Hotel Mercure Wien Westbahnhof

13 maart 2024
4 dagen
Wenen, Oostenrijk
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hotel Mercure Wien Westbahnhof

13 maart 2024
4 dagen
Wenen, Oostenrijk
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Stedentrip Wenen

Wenen is één groot openluchtmuseum waar je je ogen uitkijkt. De romantische barok stad staat natuurlijk bekend om zijn klassieke muziek en rijke historie. Maar het is niet alleen een stad voor de liefhebber van muziek, Wenen wordt op een elegante wijze gecombineerd met het moderne tijdperk van nu. Trek er op uit en kies voor een leuke, goedkope stedentrip naar Wenen!

Cultuur op zijn best

Wenen staat wereldwijd bekend als bakermat van de klassieke muziek. Nergens ter wereld hebben zoveel beroemde componisten in dezelfde stad gewoond als in Wenen. Tijdens je goedkope stedentrip naar Wenen mag je zeker het Staatsoper, het prachtige operahuis, niet missen. Het is Oostenrijkse cultuur op zijn best. Dit beleef je overigens ook in het Haus der Muzik. Naast de muziek-gerelateerde pareltjes van de stad mogen ook het Hofburg Paleis, het Schloss Schönbrunn en het Hundertwasserhaus niet ontbreken op jouw ‘to-see-list’. Deze belangrijke must-see's zijn meer dan de moeite waard!

Heerlijk genieten in Wenen

De Wiener Küche heeft vele kanten, maar de onweerstaanbare Wienerschnitzel of een overheerlijke apfelstrüdel mag je tijdens jouw stedentrip in Wenen zeker niet missen. In Wenen kun je heerlijk genieten van gezellige restaurants en terrasjes. De échte Weense specialiteiten vind je vaak in een ‘Beisl’, dat is een klein eethuis en zeer zeker een aanrader. Wenen is ook een stad om te winkelen. Vooral rondom het centrum in de Kohlmarkt, Graben, de Kärntner Strasse en de Mariahilfer Strasse is het goed shoppen.

Goedkope stedentrip naar Wenen

Travelhunter heeft voor jou een gave aanbieding voor een goedkope stedentrip naar Wenen. Ga hier genieten van deze prachtige, romantische stad met een trendy tintje. Je kunt hier heerlijk cultuursnuiven, veel leren over de klassieke periode en natuurlijk lekker eten en drinken. Wenen is een aanrader voor iedereen. Kies snel deze aanbieding waarbij alles, zowel vlucht als hotel, tot in de puntjes is geregeld.

Interessant voor jou

Bekijk alle stedentrips


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Stedentrips > Wenen