Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Vakantieparken op Schiermonnikoog

Vanaf een afstandje kun je de vuurtoren en watertoren al zien terwijl je de oversteek naar Schiermonnikoog maakt. De boottocht begint in Lauwersoog en duurt ongeveer 45 minuten. Als je eenmaal aangekomen bent kun je direct genieten van de natuur en rust van Schiermonnikoog. Er zijn geen auto's toegestaan op het eiland en je waant je in een compleet andere wereld. Je kunt heerlijk wandelen op een van de rustige stranden of duinen van het eiland. Ondanks dat het niet heel groot is, zijn er op Schiermonnikoog genoeg leuke dingen te doen!

Overnachten op Schiermonnikoog

Na een dagje met de voeten in het zand, uitgewaaid op het strand kun je fijn thuiskomen bij een van de verschillende accommodaties die het eiland te bieden heeft. Er zijn diverse vakantieparken, hotels en andere mogelijkheden op Schiermonnikoog. Zo vind je bijvoorbeeld Landal Vitamaris op het eiland. Dit vakantiepark is een perfecte thuisbasis om het eiland te verkennen. Het park heeft 62 moderne appartementen en veel wellness-faciliteiten voor een fijne rustgevende vakantie.

Wat is er te doen op Schiermonnikoog?

Torenend boven alles in de omgeving staat de rode vuurtoren van Schiermonnikoog. Deze vuurtoren is nog in volledig gebruik en wordt 24 uur per dag bemand. Dit is een van de verschillende bezienswaardigheden op het eiland. Ook interessant is de Eendenkooi, waar je een excursie kunt volgen over de vogels van het eiland. Bij het bezoekerscentrum zijn verschillende excursies te boeken zoals een wadloopexcursie of een boottocht. Ook zijn er verschillende musea en galerijen te vinden op Schiermonnikoog. Maar als je voor jezelf eropuit wilt trekken, kun je een mooie wandeltocht maken met de strandpalen-wandeling of het eiland met de fiets ontdekken.

Aanbieders vakantieparken in Schiermonnikoog

Vakantieparken op Schiermonnikoog

Home > Alle vakantieparken per land en regio > Vakantieparken op de Waddeneilanden > Vakantieparken op Schiermonnikoog